Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin nem korai már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin nem korai már a szex?

Figyelt kérdés

20/F vagyok és 18 éves a lány.

Interneten ismerkedtünk meg. Március 27 től vagyunk együtt. Hogy szeretem-i ot? Magam se tudom mer nem ismerem eléggé őt. Állítólag 2-3 hét után volt szexje kapcsolatban. Én még szűz vagyok és parazok hogy hogy fog sikerülni. Meg nem találkoztunk de ez már a 2 hét és azt mondta hogy 3 hét után lefekszunk. Na nemsokára lesz az első találkozásunk, szerintetek normális első randin lefeküdni kint a természetben? Mert nincs hely ahol lennénk. Volt 2 sarccal ovszer nélkül szexje, ezért is parazok hogy nem-i kaphatok el tőle valamit.

Mi a véleményetek?

2018. ápr. 10. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de... azt mondod, együtt vagytok 2 hete, úgy, hogy még soha nem is találkoztatok? Mi van, ha az első találkozás után sikítva menekültök majd egymástól? Élőben NAGYON mások az emberek... ezt nem úgy gondolom, hogy neten hazudnának magukról, hanem sok dolog van, ami csak élőben derül ki, addig egyszerűen nem látható. Meg már a szexet tervezgetitek szintén úgy, hogy még soha nem láttátok egymást... nem csoda, hogy feszültséget okoz benned, már hogyne okozna, amikor gyakorlatilag idegen a lány, bizalom nincs meg, de azért mindjárt a szexszel kell kezdeni, hatalmas gratula. Ez a lány se komplett, ha kijelenti, hogy három hét múlva lefekszetek egymással 1. még ő se ismer téged, mi lenne, ha valami 50 éves kéjsóvár vén fószer lennél? neten nem tudhatja... 2. neked volt beleszólásod?

Szóval ne haragudj, de ennek se jósolok nagy jövőt. Annyira komolyan vehetetlen az egész, hogy még a tini párkapcsolatok rovatban sem menne el.

2018. ápr. 10. 21:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Én őszintén nem érzek iránta semmit. Igen hogy 3 hét és szex. Én nekem sem tűnik normálisnak. Igazad van válaszoló. Van bele szollasom mert mondta ha nem akarsz lefeküdni akkor nem fékezünk le. Csakhogy én félek, és nem szeretném hogy azt gondolja hogy szexre megy ki az egész játszma. Nem! Igen nagyon vágyom a szexre de nem ilyen téren. Jóformán már a képen nem jól néz ki nem jön be nekem, csak nem merem neki elmondani. Komoly kaocsolatot szeretnék és hosszútávút. Úgy viselkedik mint a kislányka.
2018. ápr. 10. 21:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Meg annyit hozzáfűzök, hogy volt egy néhány párkapcsolatom, hogy interneten ismerkedtünk és aztán találkoztunk, és volt olyan pillanat amikor én nem jöttem be neki vagy ő nekem. De szerintem ez normális. Igen sok a pedofil a prostituált nő mai világban sajnos. Ezért is csalódott vagyok hogy nincs rendes lányra szerencsém akivel végre boldog lennék.
2018. ápr. 10. 21:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Épp most mondta meg hogy orális szexje volt. Itt végeztem vele
2018. ápr. 11. 15:15
 15/16 anonim ***** válasza:

"Mindenki akkor fekszik le az ismerkedés során a másikkal, amikor kényelmesnek érzi. Nincsenek erre fix szabályok.

A válasz 32%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/14 Időpont tegnap 18:36 Privát üzenet Ez a te válaszod.

Mar elso randin sem gaz. Nyugi. 2018 van....nem 1963.

A válasz 23%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 52%-ban hasznos válaszokat ad."

Az itteni válaszolók többsége nyugodtan keressen fel egy pszichológust/szexuálpszichológust. Nyugodtan bemásolhatjátok a törvény által előírt fix szabályokat, hogy mikor lehet lefeküdni mással. Ha ez nem megy, irány a doki.

2018. ápr. 11. 16:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Jól van, Kérdező, ezzel a lánnyal nem vesztettél semmit. Találsz még sokkal értelmesebbet is. De lehet, hogy nem a netes r***ncok közt kellene keresni.
2018. ápr. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!