Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem túl korai még a szex?
Négyszer találkoztunk, mind a 4 randi jó volt, most a srác a következő randira felhívott magához filmet nézni. Ezt mindenki tudja mit jelent. Nekem még korai lenne a szex, mivel a randik előtt nem is ismertem. Nekem ennél több idő kell a bizalomhoz. Szerintetek én vagyok a maradi? Meg fog sértődni a srác emiatt?
Mindketten huszonévesek vagyunk, nem szüzek, de nekem ez így gyors.
Nyilván te döntöd el, ha nem akarod ilyen gyorsan odaadni magad, akkor ne tedd csak azért, mert ö szeretné.
Mondd, hogy inkább menjetek moziba, vagy találj valami programot, ahova csak most lehet elmenni. De egyébként nem ciki leállitani sem ha tényleg rádmozdul, és elmondani, hogy te még nem szeretnéd.
1. Szinte csak normális, kedves, aranyos, visszafogott lányokkal ismerkedem, akiknek komoly kapcsolat van a fejükben.
2. A legtöbb ilyen lánnyal szexelünk 2-5 randi után.
3. Két lány volt eddig, akikkel tovább tartott, az egyikkel kb egy hónap, a másikkal kb másfél hónap volt, mire megtörtént. És emiatt, hogy még a legtöbb átlagos, aranyos lánnyal is hamar megtörténik a szex, ezért nyilván kisebb a türelmem már nyilván. Szűz lányt, akire hónapokat kell várni, már el sem tudnék képzelni. De mondjuk ilyen 1,5-2 hónapot sem várnék szerintem az első randitól számítva. Nem vonzó, amikor egy lány úgy őrizgeti a punciját, mintha aranyat rejtegetne benne.
4. Nem muszáj egyből a farkat a punciba dugni. A szexnek is vannak fokozatai. Amikor régen elveszítetted a szüzességed a barátoddal, gondolom előtte is volt olyan alkalom amikor csak pettingeltetek. Most is lehet az, hogy maximum fogdossátok egymást, kivillan egy cici, benyúltok egymás nadrágjába, ilyenek. Vannak a dolognak szintjei és nem kell egyből a legfelsőre ugrani (de nem is kell túl alacsonyan maradni.)
Ha neked nem fér bele 20+ létedre, akkor ne menj.
Egyébként az hogy felmész, nem jelenti azt, hogy dugni is kell, de mindegy.
Mi első két ottalvós randin borozgattunk meg filmet néztünk és beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!