Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik randin korai a szex? Itt mindenki ilyen erkölcsrendész?
Egyetértek azzal, hogy felnőtt korban kár lenne sokáig várni a szexszel, de az indoklásod nevetséges.
A szex minődége dönti el a kapcsolatot? :D Ne szórakozz már. Ha sok férfival voltál, tudhatnád, hogy össze kell csizolódnia, szoknia a két félnek, hónapok is eltelhetnek, mire mindkét fél ki tudja hozni magából a maximumot, teljesen feloldódnak a gátlások, és kitapasztaljuk, mit szeret a másik, teljesen felfedezzük egymás testének minden pontját. Egyébként pedig az "udvarlás" szerintem továbbra is elég fontos és boldogsággal teli része az ismerkedésnek, és nyugodtan lehet ám ezt folytatni amellett is, ha elkezdtek szexelni.
Nekem is volt már, hogy úgy alakult ki komoly kapcsolatom, hogy az első találkozó alkalmával lefeküdtünk. Egy hónap beszélgetés előzte meg interneten. De ha a lány ilyennel jött volna, hogy "minek ezt hetekig húzni", és csak azért szexeltünk volna, hogy leteszteljen, tuti, hogy miután rojtosra dugtam, a másnap reggel lett volna az utolsó alkalom, amikor látom. :D Mi ez a hozzáállás?
Az összeköltözés pedig összetettebb dolog azért annál, hogy fél év után csak úgy beleugorjunk. Egy másik volt barátnőmmel 3 hónap után költöztünk össze, megtanultam.
22/F
*minősége
(Egyébként a 4-es is nagyon jó dolgot írt.)
nevetséges indoklás és buta érvek. Kapcsolat minősége nálam nem a szex minősége határozza meg. Alapból egy kapcsolatban nálam szeretkezés van.. amihez kevés a 3 napos ismerettség. Bár gondolom neked fingod nincs róla hogy a szex és a szeretkezés között mi a különbség.
Ha szerinted ez jó így ahogy van, és ahogy elképzeled, akkor miért rinyálsz, hogy utána nem hív föl a másik fél akivel dugtál! Ezek szerint.. a válaszodból ítélve.. sz@r voltál az ágyban és a másik fél nem kíváncsi rád!
Hát aki ilyen "értelmes", és ennyire "mély" gondolatai vannak, mint neked, annak kár ennyit várnia. A kutyák is csak megszagolják egymás seggét előtte, nem igaz?!
Elég elkeserítő, hogy a fiatalok nagy részének csak ennyi agy jutott...
szerintem sem korai 3 hosszu randi után.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!