Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek még, hogy megértse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés

2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S

Hogyan koptathatnám le?

Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!

L19

2010. szept. 29. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 A kérdező kommentje:
De ő nem szólt be... :DDDD Ostoba.
2010. okt. 2. 18:09
 62/72 anonim ***** válasza:

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:34

Szerintem meg egy seg.gfej vagy faszikám!

:)

2010. okt. 3. 08:19
 63/72 anonim ***** válasza:

Hehe (:

Az ostobát nekem írtad kérdező?Rem nem.:)

2010. okt. 3. 08:29
 64/72 anonim ***** válasza:

08:19

Figyelj te büdös paraszt.Menj a kur*a anyádba.Az apád fas*ának szólj be te ge*i sz@rházi.

2010. okt. 4. 17:38
 65/72 anonim ***** válasza:

Na akkor ide hallgass te pancser!

Te takaródj a te k.urva g.ecIvel telibevert cafka anyádba te telibesz.art búvárruha, mert széjjel cincállak mint Floki a lábtörlőt, x.arházi!

És ragadtál volna bele az apád f.axába!

Te SZAR!

Letépem a nyelvedet, és megnyalom vele a tökömet, kis kocsog!

2010. okt. 4. 22:17
 66/72 anonim ***** válasza:

Ez érdekes.Eléggé fiatalos és éretlen lendület.Ha tudom hogy egy kölyökkel van dolgom,akkor az eszedhez mértem volna.De még most se késő.Menj aludni kis Balázs,és ne beszélj csúnyán,mert a szüleid nem erre tanítanak.Vagy szólok a fiamnak,és nem hoz neked ajándékot karácsonykor,hiába bömbölsz a fa alatt.

Most pedig kivered,és szundi.

Lehunyja kék szemét az ég,

lehunyja sok szemét a ház,

dunna alatt alszik a rét -

aludj el szépen, kis Balázs.

2010. okt. 5. 12:24
 67/72 anonim ***** válasza:
56%

Na figyelj ide kiskancsó!

Te kezdtél qrvaanyázni, meg apád faszázni, nem én!

És kapj a fejedhez, mert ledugom az öklöm a torkodon!

Egyébként meg nem nyert, mert nem kisfiúval van dolgod, jobb ha nem pattogsz itt nekem!

Az idióta megjegyzésedre írtam amit írtam, erre neki állsz nekem anyázni!

Gondolkozz el egy kicsit!

Ha van mivel, költőcsávókám!

2010. okt. 5. 15:32
 68/72 anonim ***** válasza:
Ja, és 28F vagyok!
2010. okt. 5. 15:32
 69/72 anonim ***** válasza:

Izomszag van..xDDD:D

Amúgy,már bocs,de minek kell itt kötekedni?Akárki kezdte..Most sokat értek azzal,hogy ugattok össze-vissza,úgyse tudjátok ki a másik,meg úgyse fogtok találkozni.Akkor minek veszekedni meg bosszankodni?Ha meg veszekedtek,legalább kultúráltabban..:) Csak egy kicsit.xD

2010. okt. 6. 08:52
 70/72 anonim ***** válasza:
(Amúgy az 57%-ossal értek egyet..:))
2010. okt. 6. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!