Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?
2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S
Hogyan koptathatnám le?
Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!
L19
Odajött hozzám iskola előtt is, odajött hozzám az edzőterem elé, ahova járok, megállt autóval, ha látott az utcán...
Az öccsével meg képtelenség beszélni, ő még nála is rosszabb!
16:48
Feladom, nem vagytok a kellő értelmi szinten a vitához.
Egyébként tök mindegy, hogy cigány vagy nem.
Én nem szeretem őket, kerülöm őket, sőt még néha, ha rossz kedvem van, azt is mondom, hogy utálom őket. És azért, amit csinálnak. Viszont, volt már, hogy kérdezett tőlem egy cigány normális dolgot, nem azt, hogy van-e telcsim. Akkor szívesen segítettem neki. Sőt, pénzt is adtam már nekik...
Meg kellene oldani ezt a problémát már. De senki nem csinál semmit, mert vagy a(politikusok, vezetők) szarok vagy nem tudom.
Előítélet: látsz valakit, nem igazán tudsz az adott egyedről és fajtájáról, kultúrájáról semmit, de a látottak alapján besorolod valamelyik fiókba, veszélyes vagy sem stb. Túlélést segíti. Pl. mivel ma már minden kultúrát ismerünk a földön, ezért vegyünk földönkívülieket, akik lehet, hogy barátságosak, de mi megijednénk tőlük.
Utóítélet: tapasztalat és azok megosztása alapján, valamely látott fajtaegyedet besorolod ugyanúgy valahova, veszélyes, kedves, buta stb. Szintúgy a túlélést segíti.
Szóval pofa be fajvédők, mindenki maga dönti el, hogy kitől ódzkodik és kitől nem. Lakjatok egy pudvás cigánycsalád mellett 2 napig, és meglátjuk, mennyire véditek utána őket. Ez nem általánosítás, ez AZ ÉLET VÉDELME.
Töredelmesen bevallod,hogy a lányokat szereted.A kommentjeidből simán kinézni,biztos a bokszos is elhiszi.
Vagy mi lenne ha megmondanád neki hogy te sosem járnál büdös kokeróval.Néha az egyenes beszéd többet használ mint a kegyes hazugság.
17:04
Ez bizony súlyos általánosítás, még ha nem is látod be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!