Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?
2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S
Hogyan koptathatnám le?
Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!
L19
16:36 jaj ne csűrd már a szavakat! az ősember is azért marad életben mert előítéletei, tapasztalatai és megszokásai voltak a mérgeskígyókkal szemben.
Most jön a kérdésed, hogy ősember vagyok-e, nem vagyok, de mégiscsak az evolóció része az előítélet, de ez már nagyon off, mindegy
Sztem a csaj nem előítéletes...De,én akkor se nagyon járnék cigánnyal,ha bejönne,mert nekem csak pl. rossz tapasztalatom van.:S És,ki tudja,ha ő rendes is,a rokonai nem biztos,vagy nem tetszene nekik,hogy nem cigánnyal jár.:| Vagy az,hogy nem akarnék mondjuk 17 évesen szülni!:S Sztem is légy határozott,de ne akarj bunyót,jól gondolod,mert tényleg szurkálás lenne.:SS
L.15
ma 16:38
"evolóció része az előítéle"
Érdekes, én még az embert leszámítva egy élőlénynél sem tapasztaltam előítéletet. :)
"A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:41"
Muszáj itt papolnod az előítéletről?
Egyébként hol szoktél te találkozni ezzel a pasival?
És honnan tudja, hol laksz?
16:43
És ennek mégis mi köze az előítéletekhez? :D
Akkor mi lenne, ha az öccsével beszélnél szépen??
Ő jobban tudna kommunikálni azzal a barommal.
Amúgy téged az iskola környékén szokott zakltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!