Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?
2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S
Hogyan koptathatnám le?
Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!
L19
Inkább legyen botrány kislány, mint hogy bajod legyen.
Adj neki még egy esélyt, többet ne.
"szólj a barátaidnak, szerintem ez elég egyértelmű, vagy csak provokálsz hogy tényleg enynire hülye vagy"
- Nem vagyok hülye és nem provokálok! Egyszerűen nem akarom, hogy utána őket 2x annyian szurkálják meg!!!
"Én is megismernélek mert nekem sincs barátnőm!"
- Aranyos vagy, de nekem viszont nem kell barát (most).
Azért van köze hozzá, mert akkor könnyebb megérteni, hogy hogyan gondolkodik a zaklató.
Vannak normális Romák is, de a többség....Buta, bunkó, beteg. Tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!