Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?
2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S
Hogyan koptathatnám le?
Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!
L19
Pedig nem a lányokat szeretem...
Az ok, amiért nem akarok most kapcsolatot, hogy úgyis nemsokára elköltözök... Nincs kedvem szenvedni, mert itt kell hagynom valakit.
Felajnálottam, hogy eljátszom a barátod. De nem tetszett, akkor tudok jobbat. Ott van valamelyik barátod, játsza el ő.
Ez most olyan ciki lenne?
Nem kell azon pattogni, hogy kiírta hogy cigó!
Jól tette, így tudunk legalább tanácsot adni méretre szabva!
Egyénre szabva!
Egyedre szabva...
És még részletezhetném pl fajtára szabva!
Tudni illik, a cigány ,már csak ilyen, nem ért a szép szóból!
Nem kell csodálkozni hogy útálja őket mindenki!
Aki védi őket, tapasztalja csak meg testközelből miről is beszélünk mi!
Addig véditek a szarokat, amég meg nem gyűlik nektek is vele a bajotok!
Én se szeretem a cigányokat.Gyűlölöm őket!! És tudjátok miért??Mert ők mondják,hogy mi,magyarok vagyunk a rasszisták,közben ők sokkal jobban.:S Volt,hogy ismerősömmel mentünk az utcán,és ilyet szól 2 cigány:
"A magyarok mind ilyen halott színűek." (Az ismerősöm meg én is eléggé fehérek vagyunk,de hogy,halott színűek,azért az túlzás..max cigány mellett nem.:D:S)
Na pfff mondom..:S Mi meg még rájuk se néztünk,se hasonló,csak sétáltunk és beszélgettünk. És akk egyből beszólnak.:/ Meg nálunk egy csomót loptak a cigányok a suliban..:S
Jó,persze,ismerek 2-3 rendes cigányt,de az nagyon kevés!:S
Meg,amúgy volt olyan is nekem,hogy jöttek a cigányok,olyanokat szóltak be,hogy cica,nem fázol?;este kufircolunk stb. Én nem szeretem,ha ilyeneket szólnak be.:S (És eddig csak cigányok szóltak be így.:/)
L.15 (Egy korábbi válaszoló)
Cica felmelegítselek?Este rádöntelek a radiátorra,és alfából lemegyünk kufircba.
(nem vagyok cigány,és most már egy magyar is beszólt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!