Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek még, hogy megértse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek még, hogy megértse a cigány férfi, hogy nem akarok tőle semmit, nem akarok vele randizni? Hogy békén hagyjon?

Figyelt kérdés

2 hete folyton zaklat egy cigány férfi (30 éves!!!), hogy találkozzak vele, mennyire tetszek neki... Azt nem tudtam hazudni, hogy van barátom, mert tudja, hogy nincs. Mondtam neki, hogy nem igazán tetszik, de nem hagy békén... Virágot küld ide, ékszert, hogy meghódítson... :S

Hogyan koptathatnám le?

Nem volt velem erőszakos, de már félek tőle!

L19

2010. szept. 29. 15:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:

Kérj távoltartási végzést...

DE komolyan!

2010. szept. 29. 15:55
 2/72 A kérdező kommentje:
Én fenyegettem rendőrséggel, azóta nem jön ide, de mindig ideküld mindenfélét, alig győzöm visszaküldeni!
2010. szept. 29. 15:56
 3/72 anonim ***** válasza:
Küldj neki vissza mindent, és mondd meg neki, hogy csak barátok lehettek, de ezt azonnal fejezze be. Ha lehet biztonságos helyen. Ha nem érti, szólni kell a rendőröknek vagy nekem.
2010. szept. 29. 15:56
 4/72 anonim ***** válasza:
52%
Öltözködj úgy hogy ne legyél vonzó, rögtön le fog kopni. Bár lehet hogy egy cigánynak ettől még vonzóbb leszel:S nem viccelek...
2010. szept. 29. 15:58
 5/72 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak légy határozott. Azért zaklat mert érzi, hogy megteheti.
2010. szept. 29. 15:59
 6/72 anonim ***** válasza:

Másik, de nem túl jó megoldás.

Kérj tőle egy lakásra pénzt és menekülj onnan.

Vagy szerezz neki egy cigány nőt. Ne sértsd meg, de érezze, hogy nincs remény.

2010. szept. 29. 15:59
 7/72 A kérdező kommentje:
Megpróbálom majd neki megmagyarázni, hogy tényleg hagyjon békén... Bár nem tudom, mennyi sikere lesz a dolognak...
2010. szept. 29. 16:00
 8/72 anonim ***** válasza:
Ne magyarázkodj. Csak mondd neki, hogy most azonnal szálljon le rólad, nem vagy kíváncsi rá. De ezt rohadt határozottan add elő.
2010. szept. 29. 16:02
 9/72 anonim ***** válasza:

10 év van köztetek. Ez mondjuk jó indok, szerintem.

De ha el jössz velem vacsizni, hogy azt higyje, a barátod vagyok, akkor bemutatkozom neki:P

2010. szept. 29. 16:03
 10/72 anonim ***** válasza:

Valakitől nem tudsz segítséget kérni?(szülő vagy barát)

Amúgy elképesztő, hogy ilyen taplók vannak.

Nagyon sajnállak:(

2010. szept. 29. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!