Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha te, a linkelt kérdés kiírója és Shrek nem egy és ugyanazon személy vagytok, akkor érdemes lenne elmennetek piálni egyszer. Nagyon megértenétek egymást,akár fake a három gyk karakter, akár valós.

49, Shrek egy 170 magas, 110 kilós alkesz, aki szerint napi 10 sör nem sok, hol nagymenő gazdag pasi, hol melós, mikor, hogy sikerül, de amúgy egy az egyben a linkelt és a kérdező által vázolt típus, aki szerint a különböző addiktív szerek aktív és túlzó használata rendben van, sőt, az a nő a hu.lye és korlátozó, aki szerint ezzel gond van. Shrek továbbá hangoztatja, hogy neki erős a csontozata és csak egy kis pocakja van, ami a férfin férfias, de a nő legyen csak vékony és formás. Gondolom utóbbit vallja a linkelt és a kérdező is. 🤷‍♀️

Továbbá az egész hajaz kicsit a bombanősre is, de ő nem tudott még ennyire összeszedetten se fogalmazni és hosszabban írt. Mondjuk szerintem ő is kitalált karakter volt, szóval még mindig állhat ugyanaz az egész mögött.

Ezért érdekes ez az oldal. A felvállalt, ikonikussá vált karakterek szerintem, szinte mind kitaláltak. Kétlem, hogy ennyi elmeháborodott járna köztünk.

2022. nov. 14. 22:37
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
#51 szóval Shrek akkor Balázska?
2022. nov. 14. 22:39
 53/65 anonim ***** válasza:
100%
Balázska névvel ír nem? Igaz mindig valami hülye neve van. Bár az is lehet, hogy több fiókja van.
2022. nov. 14. 22:42
 54/65 anonim ***** válasza:
100%

Neeeeem :D bár valóban van átfedés.

Balázs magas és tudja, hogy túlsúlyos, nem mellesleg felvállalt felhasználó névvel fut.

Vele én pl beszéltem hosszabban privátban, nem annyira idióta, mint itt mutatja. Nem azt mondom, hogy egy értelem világa, de megüti az átlagot. Ő is inkább csak trollkodik.

2022. nov. 14. 22:43
 55/65 A kérdező kommentje:

51 én most regisztráltam az olldalra, 24/f vagyok jelenleg kűllföldön gyári melózom, bár valóban már szépen megszedtem magam. 178 magas / 108 kg és melegben meg iszok 10 sört hiszen az alig alkoholos , egy felnőtt férfinek ez csak üdítő, az alkeszok a töményet védelik a földön fekve, és igen van egy kis hasam, de én is vastag csontokat örököltem, és igaza van az emlegetett illetőnek, egy nő legyen igenis vékony sportos hiszen egy nőnek az a dolga hogy jól nézzen ki vonzó legyen

Bár látom ti itt csak kötekedni akartok, nem tudom hogy ki a bombamő meg balázs de ha kérfezni mer az ember ezen az odalon azzonnl jőn a gyanusíttás hogy troll

Ti vagytok a trollok hiszen nem a kérdésre vállszoltok

Miért baj a nőknek ha egy dolzouó fiatal férfi elszív pár cigit?

2022. nov. 14. 22:53
 56/65 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellesz a nőknek és kédz ,fogd fel
2022. nov. 15. 05:21
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mind Balazska kerdesei. Kampanyszeruen megjelenik, de mindegyik enje ertetlen, balfaszz szanalmas. Ha latsz egy kerdest, amire a fenti triumviratus illik, akkor eppen Balazska probal teged tancba vinni. Azt szereti, ha a kerdese alatt megy a veszekedes. Ennel mar csak az a szarabb, amikor rapperkedik, meg holgyleanyozik.
2022. nov. 15. 23:20
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
Shrek még azt is hangoztatja, hogy úgy egészében lenézi a nőket, ő sokkal különb, de dugni néha nem ártana egy, aki mellette még ki is szolgálja.
2022. nov. 15. 23:30
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
Shrek biztos, hogy nem Balázska. Shrek soha nem felejti el megemlíteni, hogy ő kövér, mert mindig finom kajákat rendel. A nagy bele a jólét jele. Balázska tuti nem, ő a nővérénél húzza meg magát, nincs erre pénze, mellesleg közel 2 méter magas, ami valós, jópár fényképet láttunk róla, látszik, hogy valóban magas.
2022. nov. 15. 23:33
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Elnézném. De bakker egész nap szív? 2 doboz mellett mikor lesz rám ideje?
2022. nov. 16. 00:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!