Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?
8 aranyom hol vagyok agresszív szerinted? Ha már 12 órákat melózok csak megállok pár cigire. Mert megnyugtat, amúgy bármikor le tudnám tenni csak nem akarom
9 majd mos kezet nem lesz büdös
Meg nyilván gyerekszobában nem gyujtana rá, de ha valaki dohányzik már nem is lehet családja?
10 mert aki kondizik és büdös izzadt az nem zavar?
12 mondom bár mikor abba tudnám hagyni
1. A cigis mindig büdös, ami engem taszít, tehát ő is taszítani fog.
2. A cigis drogos. Anyám is azonnal megbolondul, ha rossz szót mondok a drágaszágára, azaz a cigire.
3. Férfi vagyok, tehát a ebben a nők is így gondolkoznak.
Exem is mindig ezt mondta, ő bármikor le tudná tenni, ha akarná :) megsúgom, most, 10 év elteltével is cigis. Ez csak önámítás, ilyen fokú függőségről nem tudsz egyik napról a másikra leállni. Nincs ezzel gond amúgy, csak ne ringasd magad hülyeségekbe, keress akkor olyat aki hasonlóképp áll a cigihez, neki biztos nem lesz ez gond, és így le se kell rakni. Gond letudva.
"Mert megnyugtat, amúgy bármikor le tudnám tenni csak nem akarom"
Jó Isten gyere le! Minden függő ezt mondja, ráadásul a napi két doboz kibszott sok.
"ha valaki dohányzik már nem is lehet családja?"
De, Keress egy másik láncdohányost.
"9 majd mos kezet nem lesz büdös"
Ja, hát néhány láncdohányos elhiszi hogy nem lesznek büdösek ilyen-olyan trükköktől... Gondolom ők már tényleg nem érzik magukon. Ettől még iszonyat büdösek. 🤢
"10 mert aki kondizik és büdös izzadt az nem zavar?"
De, zavar, és nyilván nem ölelgetem izzadtan. A férjemnek van annyi esze hogy zuhanyzik edzés után. A dohányos viszont tök más. Tudom, mert van a családban láncdohányos. Hiába fürdik, hiába mossa a ruháit, egyszerűen már a pórusaiból árad a cigi szag. A gusztustalan, mélyről jövő harákolásáról már nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!