Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
91%
#4 én srác vagyok, de én se jönnék össze dohányzó csajjal, kiábrándító, nem érezném vele jól magam
2022. nov. 14. 15:57
 12/65 anonim ***** válasza:
60%
Én nem bánom, de tüdőrákba fog meghalni fiatalon, ha így halad. Alapból pedig nincs bajom a cigivel, de ez túlzás, nem szeretnék olyan emberrel lenni, aki ennyire leszrja a saját egészségét.
2022. nov. 14. 15:58
 13/65 A kérdező kommentje:

8 aranyom hol vagyok agresszív szerinted? Ha már 12 órákat melózok csak megállok pár cigire. Mert megnyugtat, amúgy bármikor le tudnám tenni csak nem akarom

9 majd mos kezet nem lesz büdös

Meg nyilván gyerekszobában nem gyujtana rá, de ha valaki dohányzik már nem is lehet családja?

2022. nov. 14. 15:59
 14/65 A kérdező kommentje:

10 mert aki kondizik és büdös izzadt az nem zavar?

12 mondom bár mikor abba tudnám hagyni

2022. nov. 14. 16:00
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben kizárt.
2022. nov. 14. 16:02
 16/65 anonim ***** válasza:
91%

1. A cigis mindig büdös, ami engem taszít, tehát ő is taszítani fog.

2. A cigis drogos. Anyám is azonnal megbolondul, ha rossz szót mondok a drágaszágára, azaz a cigire.

3. Férfi vagyok, tehát a ebben a nők is így gondolkoznak.

2022. nov. 14. 16:03
 17/65 anonim ***** válasza:
93%

Exem is mindig ezt mondta, ő bármikor le tudná tenni, ha akarná :) megsúgom, most, 10 év elteltével is cigis. Ez csak önámítás, ilyen fokú függőségről nem tudsz egyik napról a másikra leállni. Nincs ezzel gond amúgy, csak ne ringasd magad hülyeségekbe, keress akkor olyat aki hasonlóképp áll a cigihez, neki biztos nem lesz ez gond, és így le se kell rakni. Gond letudva.

2022. nov. 14. 16:03
 18/65 anonim ***** válasza:
93%

"Mert megnyugtat, amúgy bármikor le tudnám tenni csak nem akarom"

Jó Isten gyere le! Minden függő ezt mondja, ráadásul a napi két doboz kibszott sok.

"ha valaki dohányzik már nem is lehet családja?"

De, Keress egy másik láncdohányost.

2022. nov. 14. 16:04
 19/65 anonim ***** válasza:
87%

"9 majd mos kezet nem lesz büdös"

Ja, hát néhány láncdohányos elhiszi hogy nem lesznek büdösek ilyen-olyan trükköktől... Gondolom ők már tényleg nem érzik magukon. Ettől még iszonyat büdösek. 🤢

2022. nov. 14. 16:04
 20/65 anonim ***** válasza:
93%

"10 mert aki kondizik és büdös izzadt az nem zavar?"

De, zavar, és nyilván nem ölelgetem izzadtan. A férjemnek van annyi esze hogy zuhanyzik edzés után. A dohányos viszont tök más. Tudom, mert van a családban láncdohányos. Hiába fürdik, hiába mossa a ruháit, egyszerűen már a pórusaiból árad a cigi szag. A gusztustalan, mélyről jövő harákolásáról már nem is beszélve.

2022. nov. 14. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!