Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
92%
Nem ismerkedek dohányzó pasival, szóval bele se tudok esni. Ez van. Megváltoztatni nem akarnám, nem tudnám és jogom sem lenne rá, viszont számomra iszonyatosan zavaró lenne a dohányzás. Nekem igényem van a friss levegőre, plusz gyerekek mellett is jobb, ha nem dohányzik senki, márpedig ha komolyan tervezek valakivel, akkor a gyerekek kérdésköre is szempont.
2022. nov. 14. 15:12
 2/65 anonim ***** válasza:
84%
Az ember egészével esek szerelembe, az egésznek a része, hogy dohányzik, ami undorít, tehát nem esek szerelembe.
2022. nov. 14. 15:15
 3/65 anonim ***** válasza:
81%
Fújjj.
2022. nov. 14. 15:21
 4/65 A kérdező kommentje:
Ti netán mind hibátlanok vagytok? Most azért mert elszív az ember pár cigit mindjárt úgy beszéltek róla mintha sorozatgyilkos lenne
2022. nov. 14. 15:25
 5/65 anonim ***** válasza:
3%
Te kivel jöttél össze, valami Szovjetunióból itt maradt karakterrel?
2022. nov. 14. 15:28
 6/65 anonim ***** válasza:
90%
Én sem vagyok tökéletes, vannak rossz szokásaim, amik a frusztrációimból fakadnak, szóval elvi alapon én nem ítélem el. Tényleges alapon sem lenne gondom ezzel, mert engem nem zavar, ha a pasi dohányzik.
2022. nov. 14. 15:41
 7/65 anonim ***** válasza:
88%
Messze vagyok a hibátlantól, és nem sértődök meg, ha valaki valamilyen szokásom miatt nem akar velem összejönni
2022. nov. 14. 15:41
 8/65 anonim ***** válasza:
89%
Nálam a dohányzás kizáró ok, valamint a válaszodban tanúsított agresszió, és a függőség elbagatellizálása is (2 doboz nagyon nem "pár cigi").
2022. nov. 14. 15:53
 9/65 anonim ***** válasza:
80%

Kizáró ok a dohányzás.

Nem vagyok tökéletes, de nem is szoktam büdös lenni és ugyanezt el is várom.

2022. nov. 14. 15:54
 10/65 anonim ***** válasza:
79%
Nálam a dohányzás kizáró ok. Árasztja magából a büdös bagószagot, beleivódik a ruhájába, a bőrébe. Megcsókolni egy ilyen embert, hát uhh. Nem, nem vagyok tökéletes, de épp ezért a helyén tudom kezelni, ha valaki valamilyen tulajdonságom miatt nem tekint potenciális partnernek.
2022. nov. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!