Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy miért ne szivhatnám a lakásban mennjek ki a hidegbe?"

Ja, hogy te a lakásban is folyamatosan dohányzol? A lábamat nem tenném oda be. Hogy én is bűzölögjek utána?

2022. nov. 14. 21:26
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Hétvégen meg iszol? Egyre jobb. Olyan messzire kerülnélek, amennyire csak lehet.
2022. nov. 14. 21:27
 43/65 A kérdező kommentje:

41 én nem érzek bent büdöset de örülök hogy jobban ismered a lakásomat, amúgy a melóba úgy is egésznap a csiszolás port fém müanyag port mega festékgőzt szívjuk az nembaj mi

42 persze mer aki nyáron hétvégén megiszik pár sört társaságban az már alkesz. Írd le minygárt hogy aki évi egyszer koccint pezsgóvel az is alkoholista. Szánalmas ez az álszneteskedés amikor az ország fele masszívan iszik. Persze neked gondolom gazdag pasi kell aki menő borvidékekre utaztana, amit lehet mutogatni az instagarmon, de persze akkor nem vagy tok alszekok

2022. nov. 14. 21:37
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te a lakásban cigizel, akkor ott qrva büdös van. AZért nem érzed, mert megszoktad és már az egész lényed árasztja a bűzt.
2022. nov. 14. 21:48
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok, telejsen hülye. Korábbi agymenése:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2022. nov. 14. 21:51
 46/65 A kérdező kommentje:
Ja de az nem zavar hogy másodk ruhájából árad pörköltszag(tipikus panelszag) vagy amikor a legolvsobb öblíttőböl annyit tesznek bele hogy folyik az ember könnye a müvirágszagtól
2022. nov. 14. 21:52
 47/65 A kérdező kommentje:
45 persze ilyen a mai társadalaom aki leírja az igasságot azt elkönyvelik hüllyének
2022. nov. 14. 21:54
 48/65 anonim ***** válasza:
100%

Stílusa, szóhasználata alapján ez szerintem ugyanaz a troll, aki shrekket is alakítja. Nagyon, nagyon arra hajaz, csak a körítés más.

Amúgy, vicces, hogy a másik kérdés alatt azt írod, minden este iszol, hol munka után kocsmában, hol otthon, hol buliban, meg azért megy a feles is, itt meg csak nyaranta iszol. Valami azért nem kerek. Ezért nem jó több történettel haknizni. Tartsd meg shrekket, azt már úgyis szinte kedveljük.

2022. nov. 14. 22:02
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
Valaki linkelje már be a Shreket? A másik kérdésnél is láttam erre utaló hivatkozást, de a sztoriról lemaradtam.
2022. nov. 14. 22:05
 50/65 A kérdező kommentje:
Továbbra sem tudom hogy kiről beszéltek, ém most regisztáltam
2022. nov. 14. 22:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!