Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?
"Amúgy miért ne szivhatnám a lakásban mennjek ki a hidegbe?"
Ja, hogy te a lakásban is folyamatosan dohányzol? A lábamat nem tenném oda be. Hogy én is bűzölögjek utána?
41 én nem érzek bent büdöset de örülök hogy jobban ismered a lakásomat, amúgy a melóba úgy is egésznap a csiszolás port fém müanyag port mega festékgőzt szívjuk az nembaj mi
42 persze mer aki nyáron hétvégén megiszik pár sört társaságban az már alkesz. Írd le minygárt hogy aki évi egyszer koccint pezsgóvel az is alkoholista. Szánalmas ez az álszneteskedés amikor az ország fele masszívan iszik. Persze neked gondolom gazdag pasi kell aki menő borvidékekre utaztana, amit lehet mutogatni az instagarmon, de persze akkor nem vagy tok alszekok
Hagyjátok, telejsen hülye. Korábbi agymenése:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Stílusa, szóhasználata alapján ez szerintem ugyanaz a troll, aki shrekket is alakítja. Nagyon, nagyon arra hajaz, csak a körítés más.
Amúgy, vicces, hogy a másik kérdés alatt azt írod, minden este iszol, hol munka után kocsmában, hol otthon, hol buliban, meg azért megy a feles is, itt meg csak nyaranta iszol. Valami azért nem kerek. Ezért nem jó több történettel haknizni. Tartsd meg shrekket, azt már úgyis szinte kedveljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!