Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom azert dolgozol 12 orat, mert elvered a penzt cigire. Ebbol az jon le, hogy egyreszt hulye vagy, masreszt ideges, ha nem szivhatod. Vallald a rossz szokasod kovetkezmenyet, vagy ahhoz mar nem vagy bator?
2022. nov. 14. 16:58
 32/65 anonim ***** válasza:
4%
Iqos utan meg le is szphat a no mivel semmi cigereta szaga nincsen..
2022. nov. 14. 17:02
 33/65 anonim ***** válasza:
77%
Kuka
2022. nov. 14. 17:04
 34/65 A kérdező kommentje:

Persze nyilván hülye vagyok szépen keresek nem vág földhöz pár cigi, a kollegak aki nem dohányzik meg egésznap kóláznak meg csipszet tömnek magukba az drágább meg egéségtelnebb

Én napközben nem is eszek szinte csak este

Amúgy miért ne szivhatnám a lakásban mennjek ki a hidegbe? Egész nap hideg műhelyben vagyok

És igen hétvéhén had igyak már meg pár sört 60-70 óra munka után

2022. nov. 14. 17:15
 35/65 anonim ***** válasza:
63%

34.

Hihi, ez a te reklámod :D

"Hogyha felvirrad a reggel, üdvözöljed Nikotex-el

Hogyha eljön majd az este, gyúltsál rá egy Nikotex-re

Reggel, délben, este, éjjel - mindig gyújts rá Nikotex-reeee"

https://www.youtube.com/watch?v=cGuNu9o8dlQ

2022. nov. 14. 17:17
 36/65 anonim ***** válasza:
97%

Ott szívod ahol akarod. De másnak meg joga van hozzá hogy elkerülje a bagószagot.

Ennyi.

2022. nov. 14. 17:20
 37/65 anonim ***** válasza:
97%
Felőlem ott és annyit szívsz és iszol amennyit akarsz. De ne hisztizzél, hogy nem akar veled senki kapcsolatba kezdeni.
2022. nov. 14. 17:24
 38/65 anonim ***** válasza:
83%
Alkoholista,és büdös gödény cigiszagú nem kell.... Gondolom ,hogy nézel ki
2022. nov. 14. 17:50
 39/65 A kérdező kommentje:

38 alkoholista vagyok mert szombaton megiszok pár sört, nyáron, régi barátokkal azután hogy hétfőtől péntekig 12 órát hegesztek egy forró csarnokban?

Nem azt mondtam hogy minden este a tv előtt röfögök a dobozos kőbányaival

Tök jó hogy ezen az oldalon mindenki alkoholista aki életében ivott már valamit

37 amúgy igenis rendszeresen akarnak mivel top külsőm van, kondizás nélkül is ki vagyok gyúrva mivel én nem egésznap egy irodában nyomom a facebookot. Csak be akarják szabályozni a cigit. Szerintem csak sajnálják tőlem a saját pénzem. Ezt a pár ezer forintot csak megérdemlem már

2022. nov. 14. 20:56
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom... Szinte az összes barátom dohányzik, nem zavar.

Viszont lehet, hogy félnék hogy elveszitem miatta.

Ugyanis mindkét nagymamám a dohányzás okozta rák vitte el...

2022. nov. 14. 21:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!