Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srác az első randira egy doboz Raffaellot hozott nekem, de előtte beszélgettünk korábban és említettem, hogy a kedvencem az After eight-csoki. Ha már most ennyire nem figyel rám, ill. arra amit mondok, mi lenne később ha esetleg járunk? :O 18/l
Figyelt kérdés
Mit tennétek,megmondjam neki,hogy ennyi volt?2014. jan. 16. 21:32
2/21 anonim válasza:
A saját érdekében mondd meg neki.
3/21 anonim válasza:
Te egy ostoba elkényeztetett hisztis....majdnem rinabc-ot mondtam, de inkább óvodás kislány vagy.
4/21 HotChoc válasza:
I don't want to live on this planet anymore.
5/21 anonim válasza:
Húb@zmeg... Ez komoly? Inkább tisztáztad volna le vele, hogy 10 ezer egy óra gumival és nem lenne ilyen gond!
6/21 anonim válasza:
Uristen de egy elkenyesztetett liba vagy , nrharagudj.. Pricess koronat nem szeretnel? Ez nem konkret figyelmetlenseg, es peldaul nekem a kedvencem a taffaello, de ha peldaul egyszeru milka csokit kapok, annak is nagyon tudok orulni!
7/21 anonim válasza:
Ne legy onzo!!!Az ajandekot nem lehet elvarni!!!Orulj,hogy gondolt rad!!Megis milyen dolog,hogy egy kis csoki miatt mar ezen jar az eszed??Ez nagyon onzo es butasag is!!
8/21 anonim válasza:
ez csak ilyen vicceskedő kérdés, nem kell komolyan venni:D
9/21 anonim válasza:
Ajandek lonak ne nezd a fogat kissszony!!! Na meg ezert dobni egy pasit... Butasag.
10/21 Missi_Key válasza:
nyilván nem az neki a legfontosabb belőled hogy mivel növeled a segged....csak rendes akart lenni és vitt valamit, örülj neki -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!