Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete ismerjük egymást egy csajjal és 1 hete járunk, és névnapja lesz, elég lesz egy doboz bonbon ajándékba?
Hááát én inkább a bonbon árából vennék Neki a helyedben egy édes kis plüssállatot,legalábbis én biztos jobban örülnék neki,a bonbon olyan személytelen...azt legalább minden nap láthatja, és a csajok nagyon tudják szeretni ezeket a "kis vackokat":)
20/L
Szerintem egy kicsebb bonbon.
A virágot csak azért hagyd mert a vörös rózsa szerelemt jelent. 1 hét alatt meg azt nem tudja még az ember. Ha viszont virág,de nem vörös rózsa,akkor meg.... na szóval az nem jó. :)
Úgyhogy bonbon,vagy ha szereted,akkor mellé vörös rózsa,vagy csak a rózsa,és egy kedves képeslap valami szép verssel.vagy írhatsz neki te is verset,ha szoktál és tudsz írni valami kedveset. HAbár ezt kébőbb könnyebb,ha már megvolt a "szeretlek" meg a hasonlók... :)
szerintem vegyél neki ékszert, mondjuk karkötőt, nem feltétlenül valami nagyon értékeset a bizsu boltokban is vannak szép darabok, a bonbon is jó csak azért nem ajánlom mert nem tartós, megeszi(tek) és annyi
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!