Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vigyek ajándékba?
Beszéltem vele rengeteget, nem felvágni akarok(anyagilag amúgy sem vagyok a toppon, ezt ő is tudja), de mivel épp egy nap van a randi+névnap így gondoltam valami komolyabbat kéne. Mindazonáltal köszönöm a válaszod!
Ui.: Mindketten 14 évesek vagyunk.
Virág (elég egy szál)
CSoki, bon-bon
plusz vmi apróság, mondjuk egy kis plüss figura
az ékszer sztem sok lenne, az már túl személyes
21/L
Köszönöm szépen a választ kedves Második, és Harmadik!
Az a baj hogy Ő nem ilyen érzelgős típus. Viszont szeretnék valamivel mély benyomást kelteni. Virágnak nem biztos hogy örülne. Van még valami ötleted/ötletetek?
Emlékszem, amikor a tesóm volt 14 éves, és valakivel randizott az vett neki ékszert, mi meg röhögtünk rajta, és ő is kiröhögte a fiút, mert ékszert kapott, valami bizsut.
Nem azzal fogsz nála mély benyomást tenni, ha rögtön megleped valamivel, hanem ahogy viselkedsz. Légy férfias, és maximum egy csokit vigyél neki. Higgy a többieknek, egy ékszerrel csak elrontanál mindent.
Az első randira nem is szoktak vinni semmit, ha viszel egy csokit, az is bőven elég. Egy lánynak ki kell érdemelnie, hogy kapjon valamit, második alkalommal már kaphat tőled mást is, de ékszert ne!
Szia!
tőlem rengetegen szoktak venni portrét szülinapra, meg évfordulóra, valentin napra karácsonyra...stb..fényképről csinálom, de én nem olyan összedobott munkákat adok ki a kezemből, mint a portrérajzolók 99%-a, hanem inkább fényképszerű képeket csinálok. Képkerettel szoktam küldeni futárral a rajzot, és a képkeret hátuljába is szoktam szöveget gravírozni, és így tök egyedi és névre szóló lesz az ajándék. :) Ha érdekel a dolog téged vagy másokat, akkor priváton elértek, és akkor tudok válaszolni kérdésekre, vagy mutatni eddigi referencia munkákat.
meg csinálok még borosüveget is....de azt nem ajánlom, mert azt ilyen idős korban nem illik ajándékozni. A címkét is én egyedire megtervezem, és az üveget gravírozom is. pl csillagjegy képeket szépen dekoratívan, meg boldog születésnapot feliratot...stb...
minden jót! szia
utolsó vagyok
valaki írt privát üzenetet (bence25), de nem tudok neki válaszüzenetet küldeni az email címére, mert azt kapom válaszul, hogy az a cím nem létezik. Nem tudom mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!