Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?
13-14!
Cigizés után egy szobában nem lehet meglenni velük. Legalább 5 percnek el kell telnie, mire kicsit kitisztul a tüdejük.
De 1-2 méteren beülül mindig büdösek.
Nem csak a keze büdös a cigisnek, hanem mindene. Hiába mos kezet, a tödeje, a ruhája, a haja büdös marad.
Nem tudsz leszokni róla. A dohányosok jelentős többsége ezzel hitegeti magát, de nagyon kevesen tudnak leszokni.
A másik ilyen hazugság, hogy "már kevesebbet szívok". Anyám mondta nekem minden évben, hogy már kevesebbet szív, mint tavaly. Aztán amikor mondta, hogy ha ez igaz lenne, akkor most már a cigi szívná őt. Ekkor tudatosult benne, hogy egy szállál sem szív kevesebbet.
Én is szoktam 12 vagy még több időt is dolgozni, mégsem cigizek.
A függőség egyik jele, amikor a függőség tárgyát nevezik meg a boldogságuk egyetlen forrásának.
Nem gondoltam hogy ennyire finnyásak sokan
És akkor ha a kedvetekért csökkenti a cigit
Mondjuk csak melóban szívja meg amikor elmegy inni?
Meg a lakásban nem gyujt rá ha ottvagytok?
Ez a bármikor abba tudnám hagyni szöveg annyira kellemetlen. Ha valaki függő, legalább vállalja fel.
Nem jönnék össze dohányossal. Sőt, kapcsolatban se tudnám tolerálni, főleg nem egy ilyen durva mennyiséget. Volt párom a kapcsolat vége felé kapott rá, persze ő se volt rászokva.... Mindenesetre napi 1-2 szálat szívott általában, olyan társaságban, akik cigisek simán fél dobozt is a végére. Köszönöm, ebből nem kérek.
Lehet a dohányosnak párja, családja, dohányos társsal. Ennyire egyszerű.
"Mondjuk csak melóban szívja meg amikor elmegy inni?"
Tehát nem csak bagós, de piás is. Kész főnyeremény.
27 és a lakásban is szívja...
Szuper.
Hát bennem fel se merült eddig hogy a lakásban bagózna.... "a lakásban nem gyujt rá ha ottvagytok"????
Nem megyek be olyan lakásba ahol szoktak bagózni. 👀
Nem érdekel ha emiatt valaki finnyásnak tart. :)
29
Pedig annál jobb nincsen :D Régi lépcsőházamban volt ilyen lakásdohányos, ha kinyitotta az ajtót, olyan szag volt, mint egy kocsmában. Ki a fene fogja azt a lakást megvenni? Leszármazottaik nincsenek, szóval valakinek elvileg meg kellene majd vennie. Romák esetleg...? Vagy valami extrém bagós, "az otthon illata" felkiáltással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!