Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerkedtek egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedtek egy férfival, lassan beleestek, de ő napi 2 doboz cigarettát szív el akkor mit tennétek?

Figyelt kérdés
Zavarna ez titeket hölgyek? Meg hétvégente még (minőségi) szivarkákat is szív emellett? Elnéznétek ezt a kis rossz szokást ha amúgy minden klappol?

2022. nov. 14. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
90%

13-14!

Cigizés után egy szobában nem lehet meglenni velük. Legalább 5 percnek el kell telnie, mire kicsit kitisztul a tüdejük.

De 1-2 méteren beülül mindig büdösek.

Nem csak a keze büdös a cigisnek, hanem mindene. Hiába mos kezet, a tödeje, a ruhája, a haja büdös marad.

Nem tudsz leszokni róla. A dohányosok jelentős többsége ezzel hitegeti magát, de nagyon kevesen tudnak leszokni.

A másik ilyen hazugság, hogy "már kevesebbet szívok". Anyám mondta nekem minden évben, hogy már kevesebbet szív, mint tavaly. Aztán amikor mondta, hogy ha ez igaz lenne, akkor most már a cigi szívná őt. Ekkor tudatosult benne, hogy egy szállál sem szív kevesebbet.

Én is szoktam 12 vagy még több időt is dolgozni, mégsem cigizek.

A függőség egyik jele, amikor a függőség tárgyát nevezik meg a boldogságuk egyetlen forrásának.

2022. nov. 14. 16:16
 22/65 anonim ***** válasza:
100%
Cigissel nem kezdenék.
2022. nov. 14. 16:18
 23/65 anonim ***** válasza:
2022. nov. 14. 16:19
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Én is cigizem nőként, de olyannal nem jönnék össze, aki napi 2 dobozzal elszív, mert én is mindig rágyújtok, ha a másik is. Ha nem cigizek, akkor nagyon zavar a cigiszag. Én nagyon max napi 1 dobozzal szívok, de ez is rettentően sok mind pénzben,mind egészségben.
2022. nov. 14. 16:25
 25/65 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam hogy ennyire finnyásak sokan

És akkor ha a kedvetekért csökkenti a cigit

Mondjuk csak melóban szívja meg amikor elmegy inni?

Meg a lakásban nem gyujt rá ha ottvagytok?

2022. nov. 14. 16:40
 26/65 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bármikor abba tudnám hagyni szöveg annyira kellemetlen. Ha valaki függő, legalább vállalja fel.

Nem jönnék össze dohányossal. Sőt, kapcsolatban se tudnám tolerálni, főleg nem egy ilyen durva mennyiséget. Volt párom a kapcsolat vége felé kapott rá, persze ő se volt rászokva.... Mindenesetre napi 1-2 szálat szívott általában, olyan társaságban, akik cigisek simán fél dobozt is a végére. Köszönöm, ebből nem kérek.

Lehet a dohányosnak párja, családja, dohányos társsal. Ennyire egyszerű.

2022. nov. 14. 16:45
 27/65 anonim ***** válasza:
100%

"Mondjuk csak melóban szívja meg amikor elmegy inni?"

Tehát nem csak bagós, de piás is. Kész főnyeremény.

2022. nov. 14. 16:47
 28/65 anonim ***** válasza:
88%

27 és a lakásban is szívja...

Szuper.

2022. nov. 14. 16:51
 29/65 anonim ***** válasza:
88%

Hát bennem fel se merült eddig hogy a lakásban bagózna.... "a lakásban nem gyujt rá ha ottvagytok"????

Nem megyek be olyan lakásba ahol szoktak bagózni. 👀

Nem érdekel ha emiatt valaki finnyásnak tart. :)

2022. nov. 14. 16:54
 30/65 anonim ***** válasza:
85%

29

Pedig annál jobb nincsen :D Régi lépcsőházamban volt ilyen lakásdohányos, ha kinyitotta az ajtót, olyan szag volt, mint egy kocsmában. Ki a fene fogja azt a lakást megvenni? Leszármazottaik nincsenek, szóval valakinek elvileg meg kellene majd vennie. Romák esetleg...? Vagy valami extrém bagós, "az otthon illata" felkiáltással?

2022. nov. 14. 16:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!