Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek ennyire jó pasi?
Végig gondoltam hogy milyen vagyok :
- okos, határozott, magabiztos, humoros, kedves, törődő, hűséges
- 2 m feletti, jó testű, maszkulin arcú, az ágyban ász
- szellemi foglalkozású, rugalmas munkaidővel
Így belegondolva marha jó pasi vagyok, lényegében egy bálvány. Ideál.
Hogyhogy a nők nem dörömbölnek az ajtómon tömött sorokban?
F/31
-okos
Minden viszonyítás kérdése,egy diagnosztizált értelmi fogyatékoshoz képest valóban okos vagy.
-határozott
Határozottan ki lehet jelenteni hogy elképzelésed sincs hogy mégis mi a f@szt kezdj magaddal,csak vegetálsz azt majd lesz valami.
-magabiztos
Teljesen bizonytalan vagy magadban,ezért is írsz ki napi átlagban húsz kérdést. A határozott ember az nem kérdez hanem diktál.
-humoros
Az ország egyik legnagyobb trollbohócaként a humort elég sajátos stílusban tolod ezt aláírom.
-2 méter feletti
Jó nagy állat vagy.
-jó testű
Attól te egy teljes életmódváltással is,a piálás abbahagyása után vagy 3-4 év edzésre vagy.
-maszkulin arcú
Egyáltalán nincsenek maszkulin vonásaid.
-az ágyban ász
5 éve nem voltál nővel,előtte ha igaz néhány alkalommal dugtál.Ennyi piálàs utàn lehet már föl sem állna ha véletlenül oda kerülnél.
-szellemi foglalkozású,rugalmas munkaidővel.
A legutóbbi bejegyzéseid szerint munkanélküliként a töködet vakargatod a nővérhotelban.
Így belegondolva marha vagy ha jó pasinak hiszed magad.
Én dörömbölnék az ajtódon aztán meg már dorombolnék is az öledben,csak add meg a címet és már röppenek is hozzád. Az a 19/5-ös pömpölő már nagyon izgatja a fantáziámat. Úgyis azt írtad legutóbb hogy szeretnéd kipróbálni férfivel…
Józsi bácsi 64F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!