Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene ?
Van egy srác akinek furcsa elképzelései vannak a nőkről. Véleménye szerint ne cseréljük fel a női és férfi szerepeket. Akkor szerinte a férfinak kell megteremtenie a betevő falatra valót. Meg egy vannak lányos, illetve férfias szakmák amiket jó lenne komolyan venni.
Akkor olyat is említett, hogy a férfiak jobb barátok mint a nők. Plusz a szokásos megnyilvánulás, miszerint nincsen fiú, lány barátság.
Valami házisárkánnyal lehetett egyutt eddig akinek voltak fiúbarátai?
Elnyomható és féltékeny jellem lehet
A nőies meg férfias szakmák létezése mondjuk nehezen vitatható. Nyilván kevés nő érez indíttatást, hogy traktorista legyen, és kevés férfi lesz légiutaskísérő. Én csak azt nem értem, hogy miért kell ezen lovagolni? A piac úgyis organikus módon elosztja az embereket, nincs mit "komolyan venni".
A srác akivel ismerkedsz jobb esetben egy frusztrált nyomigyerek, aki nincs tisztában a saját férfiasságával, rosszabb esetben egy nőgyűlölő senkiházi. Hagyd a fenébe.
Semmi furcsa nincs azokban, amiket leírtál. Az a fura, ha egy férfi szatyorban akarja kihordani a gyereket, mert már joga van hozza. :)
Vannak férfi és női szerepek? Igen, vannak. Elég csak arra gondolni, hogy férfi szokott kezdeményezni, mert ő vállalja kockázatot.
Jó az, ha férfi jól keres? Igen, mert így kevésbé gond a 3, 6 vagy 9 év GYES.
Vannak női és férfi szakmák? Igen, vannak. A monotonitást a nők jobban bírják. Szinte minden másban a férfiak jobbak.
Ha egy férfi 10-20 év elteltével megkeresi egy barátja, akkor úgy tudnak beszélgetni, mintha tegnap találkoztak volna. És nem az lesz az első gondolatuk, hogy "eddig miért nem voltam fontos neki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!