Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek ennyire jó pasi?
Figyelt kérdés
Végig gondoltam hogy milyen vagyok :
- okos, határozott, magabiztos, humoros, kedves, törődő, hűséges
- 2 m feletti, jó testű, maszkulin arcú, az ágyban ász
- szellemi foglalkozású, rugalmas munkaidővel
Így belegondolva marha jó pasi vagyok, lényegében egy bálvány. Ideál.
Hogyhogy a nők nem dörömbölnek az ajtómon tömött sorokban?
F/31
2022. nov. 8. 18:24
1/20 anonim válasza:
Ebből egy igaz rád, amikor ilyeneket írsz. Humoros😂
3/20 anonim válasza:
"maszkulin arcú"
Tom Waits is ezzel vigasztalta magát.
4/20 anonim válasza:
Lehet nem mozogsz a tarsadalomban.
Ismerek hasonlot aki vendeglatasban van es nyomulnak rá.
Es itt irtak nem egyszer ilyeneket h tetszik egyiknek a felszokgalo masiknak a pultos harmadiknak a poharszedo es igy tovabb.
Szórakozogelyeken is betámadnak minden ferfinak kinezo pasit
5/20 anonim válasza:
Lehet, hogy piaszagod van, igaz?
6/20 anonim válasza:
Balázs!
Keményre ittad magad?
Munkásgránátból mennyi ment le délután?
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Csak szólok hogy kifelejtetted azt hogy a farkad hatalmas és gyönyörű, isten legszebb alkotása!
9/20 anonim válasza:
nem vagy te humoros, inkább nevetséges 🤦🏼♂️
10/20 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikusak az olyan pasik, akik ennyire el vannak szállva maguktól. Nyilván, egészséges önbizalom kell, de ez már többnek tűnik annál. Úgy tudlak elképzelni, hogy a kezedben két tükörrel jársz mindenhova, hogy csodálni tudd magad. Meg aki amikor a csajjal szexel magát nézi, mint az Amerikai pszichóban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!