Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz találkozni azután egy másik pasival, ha már randiztam kétszer valakivel?
Szóval neten már ismerkedtem korábban egy pasival, de nem tudtunk élőben találkozni még. Közben megismertem valaki mást (szintén netről), akivel egymás után volt két randink. Jól sikerültek, a második hajnalba nyúlt, csók is volt, megbeszéltük, hogy szeretnénk még folytatást. Viszont korábban megígértem az előző srácnak is, hogy randizok majd vele. Most már jó is lenne neki is, de én nem tudom, hogy elmejek-e, csak azért mert korábban megígértem, de így más a helyzet. Szeretném folytatni akivel találkoztam, mert érzem, hogy jó eséllyel komoly kapcsolat lehet belőle.
Menjek el randizni, csak hogy megmondjam a végén, hogy bocs nem? Vagy ki tudja mi lesz belőle, ne vessek el még minden lehetőséget?
neked jól esne, ha csak azért menne el veled találkozni a srác, hogy annyira ne sértsen meg, de már tudja, hogy tőled nem akar semmit?
valószínűleg nem, szóval közöld vele mi a helyzet, jobb így, mintha a találkozó után még jobban megkedvelne, pedig te már tudod, hogy nincs esélye
Komolyan úgy írod, mintha csak cipőkről lenne szó, amit kedvedre felpróbálgatsz.
Te se tudod mit akarsz. Először tisztázd magad mit érzel. Már csók is volt, azt írod szeretnétek folytatást.
Erre elmenjél e a másikkal randizni? Most akkor mi van?
Én jártam így, egy hosszú ismerkedés végén. Első randi, vártam, készültem, virág, bonbon, stb.
Aztán benyögte a "randi" végén, hogy amúgy csak azért találkozott velem, mert megígérte. Lett közben neki más.
Szóval ha számít, hogy mit gondol rólad a pasi, ha nem akarod, hogy egy gusztustalan, gerinctelen féregnek nevezzen, akkor ne találkozz vele, ne hitegesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!