Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjátok a másik tudtára, hogy nem akartok vele többet találkozni? Csak eltűntök vagy megírjátok neki?
Nekem eddig kétszer volt ilyen társkeresőn ismerkedtem, randiztam, de nem volt szimpi dolog az életem során.
Az első ilyen alkalommal a fiúnak tetszettem, ezért őszintén elmondtam, hogy ő nekem nem. Végül békés volt az elválás.
A második ilyen alkalommal egyikünknek sem tetszett a másik, én ezt már ott éreztem (szerintem ő is, nem tudom), próbáltam baráti irányba vinni a beszélgetést, úgy vettem észre, hogy ő is hasonlóan cselekszik.
Randi után egyszerűen csak egyikünk sem kereste a másikat.
Ha felnőttként gondol magára az ember és képes felelősséget vállalni, valamint fordított helyzetben valószínűleg senki sem örülne, ha minden nélkül eltűnne a másik, akkor korrekt módon illik legalább egy rövid üzenetben tájékoztatni, hogy nem szeretne többet találkozni.
Alapvetőnek/ magától értetődőnek kellene lennie legalább egy üzenetnek.
Helyben már egyértelmű mindig, hogy nem lesz köztunk semmi, max barátság. Eddig mindenkinek átment a randik vagy találkozók vagy beszélgetések vagy munkahelyi kontextusok minősége teljesen egyértelműen. Soha senkiben semmirol nem voltak nyitott kérdések.
Mindenki érezte eddig, hogy vagy rossz volt az egész, vagy esélytelen a továbbiakban, vagy baráti csak a dologban a maximum, vagy esélyes hogy majd apránként kiforrja magát, vagy jó volt és van benne valami plusz, vagy egyenesen überszuuper volt és fel vagyunk villanyozva, stb.
Még soha nem kerultem olyannal kapcsolatba aki nem tudna semmit vagy nem érteme semmit és külön errol beszélgetni kéne annyira nincs képben semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!