Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megeri nekem talalkozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri nekem talalkozni egy nagy mellu lannyal ha egyebkent van 2 masik lany is akivel szoktam talalkozgatni?

Figyelt kérdés

Az egyik no idosebb de nagyon sokat adott az eletemhez...es azt mondta h csajozhatok csak ne tudjon rola

a masik lannyal meg nagyon jol lehet szexelni...ot nem erdekli h kivel vagyok, sot szurkol

viszont egy mar regota ujra es ujra raporgok a nagy mellekre es most lenne egy lany aki hajlandosagot mutat ugy is h tudja h masokkal is talalkozom

eleg szomoru h ilyen lazan veszik az emberek h mindenki mindenkivel

nekem nem igazán jott be a vonal, de sajnos jelenleg egyik lany sem alkalmas normalis kapcsolatra es hazassagra, csaladalapitasra (van aki a kora miatt, van aki az eletvitele es a gondolkodasa miatt)

persze en is selejtes vagyok mert a normalis lanyok eszre sem vesznek vagy en nem tudom hova kell menni h megismerkedjek ilyen nokkel.

viszont a kerdes most arrol szol h vallaljam be a nagy mellu lanyt annak ellenre hogy most perpillanat igazabol nem is vagyok abban az allapotomban amikor elet-halal kerdesenek tunik h "nagy mellek"?

meg egyébként is, ha visszagondolok, a nagy mellu nok nem ragadtak meg az emlekezetemben mint amennyire mindig felhypeolom magam miattuk. Egy kivetel volt csak, egy fiatal 18 eves vékony lany NAGY de puha mellekkel.

De akkor meg en is fiatalabb voltam.

De ez a mostani lany kicsit husi (ami nem baj, sőt) es ezert nagyok a mellei, meg mar o is 28 eves.

bocsanat a tárgyiasito fennhangok miatt de az a helyzet h sok no tenylegesen targgya kepes alacsonyitani magat es nem tisztelik onmagukat. Ugyhogy nem en en manipulalom oket, egyszeruen csak elmondom mit szeretnek es ok meg igy reagalnak hogy oke akkor oda dobom magam (es ez nem annyira szimpi)

2021. dec. 15. 12:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Igen!
2021. dec. 15. 13:13
 2/18 anonim ***** válasza:
Mindenképp!
2021. dec. 15. 13:23
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom eldönteni, hogy dicsekedni jöttél vagy kamuzol, minden esetre sok sikert!

Ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted, mert sose leszel boldog. Ha vonzodsz hozzá, miért ne? Ha pedig nem akarsz tőle semmit, miért lett egyáltalán kérdés?

2021. dec. 15. 13:46
 4/18 A kérdező kommentje:

mert a nagy mellek csak egy atmeneti, de eros vágy, viszont gyorsan mulo elvezet

magasabb szintu elegedettseget nem tud adni sajnos :(

2021. dec. 15. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:

Tő'tőttkàposzta!😁

Nekünk kell eldönteni?

Ne b*sszuk meg helyetted?

2021. dec. 15. 13:57
 6/18 A kérdező kommentje:
ez attol bonyolultabb
2021. dec. 15. 14:10
 7/18 anonim ***** válasza:
49%
Igen selejtes vagy, igazad van.
2021. dec. 15. 14:43
 8/18 A kérdező kommentje:
rembe ok
2021. dec. 15. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
most komolyan mi mondjuk meg idegenkent, hogy szingli ferfikent kivel dugj?? magadtol nem tudod eldonteni?
2021. dec. 15. 18:02
 10/18 A kérdező kommentje:
de hat szoktam talalkozni mas nokkel is akkor mem vagyok szingli
2021. dec. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!