Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen ember lehet a magánéletben ?
Van egy idősebb srác,aki elég furcsán látja a világot, legalábbis szerintem. Olyanokat mond nekem, hogy a férfi dolga eltartani a családot. Meg a női szerepeket ne keverjük a férfiakéval.
De ami a legfurcsább, hogy azt mondja: a nőkkel vigyázni kell, mert sunyik, meg sokat célozgatunk. Igazából nem tudom, miért gondolkodik, ilyen módon. Az is eszembe jutott, hogy sokat csalódott és azért lett ilyen savanyúság. Ti mit gondoltok?
Látom, kissé konzervatív beállítottságú, szerintem nem kizárólagosan a férfi dolga eltartani a családot, ahogyan a házimunka se csak a nő dolga.
Ezt a sunyis dolgot valószínűleg igen, a saját rossz tapasztalataiból szűrte le. Nem lenne szabad belecsúsznia abba a hibába, hogy általánosít, de hát sokan futnak ebbe bele.
Viszont én ezek alapján nem gondolok semmit erről az emberről, ez, amit leírtál, kevés ahhoz.
Engem sokkal inkább foglalkoztatna az a kérdés, hogy téged miért érdekel annyira ez a srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!