Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon milyen ember lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen ember lehet a magánéletben ?

Figyelt kérdés

Van egy idősebb srác,aki elég furcsán látja a világot, legalábbis szerintem. Olyanokat mond nekem, hogy a férfi dolga eltartani a családot. Meg a női szerepeket ne keverjük a férfiakéval.

De ami a legfurcsább, hogy azt mondja: a nőkkel vigyázni kell, mert sunyik, meg sokat célozgatunk. Igazából nem tudom, miért gondolkodik, ilyen módon. Az is eszembe jutott, hogy sokat csalódott és azért lett ilyen savanyúság. Ti mit gondoltok?

2022. nov. 6. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A tévképzeteit szerintem egy nagyobb vitánál tudná fokozni, kapcsolatra nem ajánlanám!
2022. nov. 6. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
ez hülye..... mindig az mondogatja ezeket ,akikkel pont vigyázni kell ... babam,nagyon naív vagy még :)
2022. nov. 6. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Ha már magánélet… Van egy olyan sanda gyanúm, hogy téged nem akar megfektetni. 🙄
2022. nov. 6. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom, kissé konzervatív beállítottságú, szerintem nem kizárólagosan a férfi dolga eltartani a családot, ahogyan a házimunka se csak a nő dolga.

Ezt a sunyis dolgot valószínűleg igen, a saját rossz tapasztalataiból szűrte le. Nem lenne szabad belecsúsznia abba a hibába, hogy általánosít, de hát sokan futnak ebbe bele.

Viszont én ezek alapján nem gondolok semmit erről az emberről, ez, amit leírtál, kevés ahhoz.

Engem sokkal inkább foglalkoztatna az a kérdés, hogy téged miért érdekel annyira ez a srác?

2022. nov. 6. 18:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Mert megtetszett, de egy kicsit félek tőle. Mert ha már most így beszél a nőkről akkor hogyan fog bánni velem ?
2022. nov. 6. 18:12
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
63%
Max elver pàrszor, de majd gyorsan megtanulod, hogy hol a helyed a hàztartàsàban (a.k.a hàrem).
2022. nov. 6. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Hogy jon ide a veres ?xdd
2022. nov. 7. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem kezdenék olyannal, akinek en bloc ez a véleménye a nőkről. Én biztos nem fogom naponta 0-24 jócselekedetekkel bombázni, hogy hátha megváltoztatom őfelsége véleményét és legalább engem elismer "normális" embernek. Szerintem vegyen kutyát.
2022. nov. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!