Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember tűr és elnéz egy darabig, de ez már normális? Mit tanácsoltok?
A párommal ma nagyon csúnyán össze kaptam. Mondtam neki, hogy aki számomra a legfontosabb azzal töltök és beszélek a legkevesebbet.
Az ok: Legalább 3 hónapja azt játszuk, hogy heti egy alkalmat találkozunk,együtt alszunk és kb 10 percet beszélünk összesen telefonon(naponta).
Kezdem sérelmezni, mert úgye a környezetem is hallgathatom, hogy csak "arra kellesz neki" és csak a munkára fogja, csak akkor találkozik veled, ha unatkozik.
Hallom, hogy dolgozik és hiszek is neki, de kezdnem megunni és úgy dönteni, hogy akkor legyen együtt a munkájával.
Én is dolgozom. Reggel 8tól este 5-ig, tehát nem unatkozom.
De nem kell megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között?
Számomra ez már nem lenne kapcsolat. Ha szerelmes az ember, az összes szabadidejét a szerelmével szeretné tölteni. Oké, hogy sokat dolgozik, de még mindig ott a lehetőség az összeköltözésre.
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
Kedves utolsó hozzá szóló. Egy szóval nem írtam, hogy válasszon köztem és a munka között sőt a mondat végére ezt írtam "De nem kell megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között?"
Leülni és megbeszélni? Nem hiszem hogy változna valami, vagy ahogy írtam jönne a ne bánts és az eddig elfogadtad szöveg!
Ha ilyen ne bánts szövegekkel jön, akkor
1) lehet hogy tényleg csak arra kellesz neki
2) lehet, hogy (tudtodon kívül) rosszul kezded ezt a beszélgetést. Nem letámadni kell, hanem megkérdezni arról, hogy szerinte nem kevés-e, hova tart így a dolog, meg ilyenek. De te ismered őt, találd ki, hogy hogyan kellene ezt csinálni, hogy ne legyen baja vele.
Egyet értek a többiekkel, ezt meg kell beszélni. Értsd meg, ez nagyon sokban függ attól, hogy te hogyan viselkedsz. Ne úgy kezdd, hogy "Beszélnünk kell a kapcsolatunkról.", vagy hasonló, mert ilyen esetben a férfi agy rögtön kikapcsol.
Ha adhatok egy tanácsot: Mondd el neki higgadtan és türelmesen, hogy hiányolod őt, szereted és többet akarsz vele lenni. Ha tényleg bízol benne, nem kell tartanod ettől. De ügyelj arra, hogy bármit válaszol, ne légy ingerlékeny, ne támadásnak vedd, amit mond. Ha valami gonja van, kérd meg, hogy mondja el, te pedig csendben hallgasd végig. Így majd egyre inkább megnyílik neked, egyre több kedve lesz veled őszintén beszélni. A türelem a fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!