Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember tűr és elnéz egy darabig, de ez már normális? Mit tanácsoltok?
A párommal ma nagyon csúnyán össze kaptam. Mondtam neki, hogy aki számomra a legfontosabb azzal töltök és beszélek a legkevesebbet.
Az ok: Legalább 3 hónapja azt játszuk, hogy heti egy alkalmat találkozunk,együtt alszunk és kb 10 percet beszélünk összesen telefonon(naponta).
Kezdem sérelmezni, mert úgye a környezetem is hallgathatom, hogy csak "arra kellesz neki" és csak a munkára fogja, csak akkor találkozik veled, ha unatkozik.
Hallom, hogy dolgozik és hiszek is neki, de kezdnem megunni és úgy dönteni, hogy akkor legyen együtt a munkájával.
Én is dolgozom. Reggel 8tól este 5-ig, tehát nem unatkozom.
De nem kell megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között?
Akkor is csak azt tanácsolnám, hogy beszéljetek erről. Ez egy probléma neked, ha ő a párod, akkor dolga az, hogy boldog légy.
A "ne bánts" vall valami értelmes emberre, hát azért nem a fán élünk, mert tudunk kommunikálni.
Ha huszonévesen ennyi megbeszélésre futja tőle, mi lesz így később, gyerek, meg ilyesmik. Ahhoz sokkal szorosabb lelki, értelmi, kooperációs kapcsolat kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!