Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után rákérdezhetek a pasi véleményére?
mondd el, te hogy érezted magad. Ha megköszönöd a randit, az jó kezdés.
Utána meglátjuk, mi ír ;) Hajrá!
Szerintem ràér.
Ha ezzel írnàl nekem a randi utàn este, azt gondolnàm, h baromira bizonytalan vagy.
"Viszont attól félek, emiatt azt gondolja, nem tetszett nekem. Igaz, nem rég értünk haza a randiról, de azóta nem írt úgy ahogy előtte. Hogy kérdezzek rá, mit gondol rólam, tetszettem-e neki, szeretne-e folytatást?"
Ne görcsölj rá, hogy mit gondol rólad. Kicsit a kérdésedből nekem az jön le, hogy alárendelődsz. Ezt úgy értem, hogy azon kattogsz vajon tetszettél e, miért nem ír, szeretne e folytatást.. Ez bizonyos szintig természetes, hogy érdekel mit gondol. De az, hogy azon aggódsz, azért nem ír, mert nem voltál partner a csókban, nem kéne azért ennyire csak RÁ fókuszálni...
Akármiről legyen szó, csók, szex ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hogyha esetleg túl korainak érzed.
Ez így van jól, magad tempójában haladj, ne másnak akarj megfelelni. Ha ő gyorsabb tempóba akar haladni, úgyis kiderül. Azért ne kérdezz rá így, mert ez kiderül, nem kell ilyen direktbe írni, hogy szeretne e folytatást. Ha nem ír, akkor egyértelmű nem. Ha chateltek és szóba jön a találkozás, akkor azt jelenti, hogy szeretne. Most lett vége a randinak, ha egyből írnál ilyen kérdéseket, az nekem kétségbeesettnek tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!