Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kicsit bátrabb legyek a nőkkel?
Nem próbálom őket megcsókolni, nem fogom meg a vállukat, derekát, fenekét. Nagyon nehezen kezdeményezek, talán csak 4x volt ilyen életemben.
Szerintem ez előző csajnál az volt a baj, hogy nem voltam bátrabb, nagy részt csak találkoztunk meg beszélgettünk.
Nem vagyok ronda, van valamennyi önbizalmam, szerintem egyszerűen csak bátortalan vagyok.
Chaten egyáltalán nem vagyok ilyen. Már az első nap udvarlok, bókolok nekik, sokszor írom, hogy megcsókolnám őket. Pár hét után már írom, hogy szerelmeskedni akarok.
Gondolkoztam, hogy miért van ez. Szerintem egyáltalán nem a nőktől félek, hanem magamtól vagy nem tudom:D Lehet arra számítok, hogy nem tetszene nekik vagy hogy rosszul csinálom.
"Chaten egyáltalán nem vagyok ilyen. Már az első nap udvarlok, bókolok nekik, sokszor írom, hogy megcsókolnám őket. Pár hét után már írom, hogy szerelmeskedni akarok."
Miért nem inkább randizni hívod őket pár nap csetelés után?
"Pár hét után már írom, hogy szerelmeskedni akarok."
És ezt úgy írod, hogy még nem csókolóztatok a randikon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!