Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy bátrabb legyen? Saját tapasztalat,5letek, gondolatok?
5 hónapja ismerkedek egy sráccal(neten kezdtünk el ismerkedni) azóta 4 randink volt,az utolsón szeretett volna felém közeledni,de nem mert...:S
Hogyan segíthetnék neki,hogy ne görcsöljön annyira,és ne féljen,hogy visszautasítom??:)
Sehogy. Hagyd a fenébe.
Az ilyen ember a Ti szemetekben nem is férfi. Egy idő után úgyis megunnád és kihajítanád "unalmas" címszó alatt.
Vagy ha tényleg kell, akkor segíts Neki, ne várd el, hogy egyszer csak Ő lesz a megtestesült magabiztosság, nem véletlenül fél.
Hmm.. ő minden,csak nem unalmas.. :D
Annyira szívesen mesél bármiről,iszonyat jó humora van...stb.
És sajnos én sem vagyok az a kezdeményező,önbizalomtúltengésben szenvedő ember.. :S tehát:én nem szeretnék/tudok kezdeményezni..
mind1,valahogy majd csak elbénázunk ;)
"És sajnos én sem vagyok az a kezdeményező,önbizalomtúltengésben szenvedő ember.. :S tehát:én nem szeretnék/tudok kezdeményezni.."
de azért egy puszit vagy esetleg egy óvatos csókot csak tudsz neki adni :))
vagy meg mondhatod neki hogy mostmár igazán megcsókolhatnál, megölelhetnél, meg foghatnád a kezem stb stb stb
ha van egy kis vér a pucájában ezek után úgyis felbátorodik :D :)
25/F
Szombaton találkozunk!:)5-ös,6-os köszönöm!!!
No,összeszedem magam!
5-ös! Kösznönöm!!! :)
Igazán! Nagyon-nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!