Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törhetem meg a jeget?
Szia!
Amíg nem akar találkozni, marad az internet... De ne nyomulj rá. Szórakozóhelyen minden lányt fel akarnak szedni, nem fog különbnek érezni, mint az összes többit aki próbálkozik. :) Ismerjétek meg egymást, aztán ő is akarja majd hogy találkozzatok. Ha már jól ismer ő is, nem fog aggódni a találkozás miatt, és nem fogja kínosnak érezni, meg ilyenek.
Igazából én sem szívesen találkoznék olyannal, akit egy buliban láttam először, utána pedig azonnal találkozni akar.
Nem tudom hány éves a hölgy, de lehet hogy csak fél találkozni az emberek többségének viselkedése miatt. (a bunkók miatt)
Szóval tessék vele beszélgetni sokat és meggyőzni, mekkora lovag vagy! :)
Esetleg próbáld meg azt hogy megkérdezed van-e kedve pl.: anyukádnak valami ékszert választani, mert pl lesz szülinapja, névnapja vagy csak kedveskedni szeretnél. Vagy van valami hely amit te nagyon kedvelsz, és kíváncsi vagy a véleményére, és meg szeretnéd neki mutatni. Nem tudom jelenleg milyen kapcsolat van köztetek, de pl munka után megvárod vagy ő vár meg és együtt mentek valameddig, ha csak tényleg az internet van, akkor talán kiskori képeket lehetne egymásnak átküldeni, azon sokat lehet nevetni, és így a másikat is jobban meg lehet ismerni.
Remélem tudtam valamit segíteni, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!