Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy bátrabb legyen? Saját tapasztalat,5letek, gondolatok?
5 hónapja ismerkedek egy sráccal(neten kezdtünk el ismerkedni) azóta 4 randink volt,az utolsón szeretett volna felém közeledni,de nem mert...:S
Hogyan segíthetnék neki,hogy ne görcsöljön annyira,és ne féljen,hogy visszautasítom??:)
Majd azé' írd le hogy mit ügyeskedtél! :)
6-os voltam
:)))))) SIKERSZTORI!
Megfogta a kezem! Ő kezdeményezte,igaz,csak a randi vége felé,de a lényeg: volt bátorsága és megtette!:)
A randin iszonyat sokat hülyéskedtünk,a hangulat is egyre oldottabb lett,mert hozzámérni,később közelebb ült mellém a padon,átölelte a vállam..:)
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Igaz,nem én voltam a kezdeményező,de azt hiszem,sokat segítettek a válaszaitok abban,hogy én se legyek olyan "nyuszi".:)
Gratulálok! :))
Mind1 hogy ki kezdte, a lényeg hogy jó irányba alakul a dolog! :)
Innentől már úgyis jön minden magától, élvezzétek kiismerni egymást, ez az egyik legjobb része ;)
Sok sikert!
6-os voltam
Ezen a 7végén megint találkozunk:)
Fentebb részletesen is megírtam.
Hmmm..még1 kérdés:D Ha megfogta a kezem,akkor már a barátnőjének tekint?(ezt nem szokták kimondani a fiúk,vagy??)
6-os vagyok
valószínűleg annak tekint igen :) csak lehet még erőt gyűjt hogy megkérdezze :D Ha te vagy neki az első mindenben, akkor azért nem megy csak úgy elsőre minden mint a karikacsapás! :) Majd kialakul, nem kell kapkodni.
Hány évesek vagytok?
Nem én vagyok neki az első:) már volt 1-2 barátnője előttem,de tény,hogy elég gyámoltalan ezen a téren és fél a visszautasítástól.
Örülök neki,hogy nem rohanunk sehova,nem is szeretném siettetni! És nagyon nagyon jó dolognak tartom,hogy Ő ilyen!
Ő 26,én 19:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!