Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miskolc - Debrecen távolságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miskolc - Debrecen távolságban, valakinek tapasztalat, hogy lehet kivitelezni a randit. Majd párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Van azt hiszem busz, ami egyenesen e kettő között közlekedik. Én Miskolc közelében lakom egyébként.

Szerintem nem vészes. :)

17/L

2013. jún. 7. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
A barátom Debreceni én Miskolci vagyok buszozunk és minden jó minden okés :)
2013. jún. 7. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Én Pécsi vagyok szóval fogalmam sincs :D de azért jó volt ide írni egy választ :D sok sikert és remélem megoldódik :)

Örülök, hogy segíthettem :D

2013. jún. 8. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Van city is, másfél óra alatt ott is vagy! De amúgy szerintem egy távkapcsolat nem túl jó buli! Előbb utóbb lépni kell, mert hosszabb távon nem tartható!
2013. jún. 10. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt távkapcsolatom és az elején oké volt míg ismerkedtünk, de utána egyre rosszabb volt. Ment az agyalás mit csinálhat egyedül, aztán már a szokásos hétvégeken is inkább minden mással foglalkozott. Nem tudtuk igazán megszeretni egymást, mert jó formán alig találkoztunk. Hát beleszeretett időközben egy közelben lévő lányba:S
2013. jún. 10. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi pont igy voltunk én debi mellöl barátom miskolc mellöl
2013. júl. 24. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!