Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek bátrabb?
Na szóval mielőtt bármit mondanék 11/F vagyok. És akkor most szerintem sokak abba is hadjátok és jön a :"Túl fiatal vagy,Menj legózni...stb" válaszok.
Na de van egy lány aki tetszik nekem de egyszerűen félek.Már 2 éve próbálom mindig de valahogy soha nem sikerül. Mindig valami közbe jön. Általában nagyon beparázok.
Úgymond "menő" vagyok vagyis inkább elég érdekes emberke. Mindenről lehet velem beszélni, mindent megértek..már olyan is volt amikor a tanárnő sírta el magát előttem mert családi bajai voltak és stresszes volt és akkor beszélhetett róla.Bár a felét nem értettem de legalább elmaradt a töri :)
De az ilyen szerelmi ügyekben mindig nagyon béna voltam/vagyok.Valahogy sohase voltam "szerelmes". Oviban se érdekeltek a lányok.VAgyis érdekeltek de megse tudtam szólalni...Azóta ez megy de ha már szeretet,szerelem témában beszélgetünk valahogy leblokkolok.
Mit csináljak hogy nagyobb legyen az önbizalmam és bátrabb legyek?
Várjunk csak... Egy 11 éves, aki intelligens(nek tűnik), és tud helyesen írni? Valaki adjon neki egy kitüntetést.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: Erre nincsenek praktikák (legalábbis én nem hallottam róluk), hogy hogy legyél bátrabb a lányokkal. Egyszerűen el kell határoznod magad. Ha egyszer ment, utána sima ügy. Én legalábbis így voltam ezzel.
Hát ő..biztos..de szerintem alap hogy tudj helyesen írni. Max a "," amivel baj lehet de az más.
Szoktam vele beszélgetni,szoktunk együtt hazamenni de valahogy sohase kezdek beszélni róla inkább egyre távolabb valamilyen humorbeszélgetés lesz belőle.
Tükör beszélgetés? :O
Hát ezt ink nem mert szüleim h*lyének néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!