Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni, megismerkedni egy ismeretlen lánnyal, de félek megszólítani. Mit tegyek, hogy bátrabb legyek?
Én 20, Ő 17. Nem, nem egy suliba járunk, de a sulink egymás mellett van, minden 2 hetente látom őt a buszon, mert én egyik héten suliban vagyok, másik héten gyakorlaton, és ha gyakorlaton vagyok a korábbi busszal megyek, ezért látom csak 2 hetente.
Múlthét kedden jó volt, mert mikor szállt fel néztem Őt végig, aztán mire felém ért mosolygott rám, igaz én fapofát vágtam, mert full zavarban voltam...aztán leült mögém.(pedig üres volt a hely mellettem) Nem tudom, ezt tekinthetem-e valamiféle jelnek, mindenesetre baromi jólesett. :)
ja, én is voltam ilyen helyzetben, nem könnyű
kell keresni közös barátot és azon keresztül, de nem a közös ismerősön keresztül üzengetve, mert annak sosincs jó vége, mindig bekavarnak, rosszindulatból, vagy félreértésből
kezdj el neki köszönni, amikor látod, először csodálkozik majd, aztán megszokja és egy-két hét után megkérdezed, amikor visszaköszön, hogy "ismerjük egymást valahonnan?"
erre zavarba jön és te bemutatkozol
ennél egyszerűbbet nem tudok, ha nincs közös pont az életetekben, nem jártok egy helyre bulizni, egy iskolába stb.
ha nem találkozol vele rendszeresen, akkor myvip, iwiw, facebook, ilyesmik, nekem nem jönnek be, de működhet
előző voltam
amit leírtál az alapján van esélyed
ne vágj fapofát, egyszer-kétszer eljátszod és utána vágképp nem lesz esélyed
mosolyogj egyet rá, amikor meglátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!