Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnak a lányok, ha valaki ismeretlen iwiwen próbál megismerkedni velük?
Ha üzenetet ír, akkor nem válszolok, csak törlöm (persze csak ha tök ismeretlen, nincs közös ismink, ahonnan eszembe juthatna, hogy ki is ő, mert pl. a múltkor bejelölt egy srác, lövésem nem volt ki, de aztán rájöttem, hogy "ismerem" vagy 2x taliztam vele, csak a nevét nem tudtam).
Ha bejelöl, akkor elutasítom.
Nekem myvipen szoktak leveleket írni, meg onnan veszik le az msn-címemet, és msnen szoktak ismerkedni meg ilyenek... kb. 30 fiú vett fel msnre myvipről, és abból a 30-ból kb. 2-3 volt helyes meg jófej, és csak velük tartom a kapcsolatot, de még csak egyikükkel találkoztam élőben. Úgyhogy szerintem ez az egész attól függ, hogy helyesnek tart-e a láyn, és hogy jófejnek látszol-e így neten keresztül.:D
16/L
nem az hogy lúzerség, csak nekem nem lenne szimpatikus, hogy egy idegen ír, hogy jajj tetszel, találkoznánk blaaablaaa, ne tukmálja rám magát ismeretlenként
jobb nekem, ha a vonzalom, egy kapcsolat "normálisan" indul:)
uccsó voltam
Ja és amiért már kb. 30-an vettek fel msnre, ezért ha nem helyes a srác, akkor nagyon kiakadok, mert már unom, hogy egy csomóan felvesznek, de tök messze laknak, ezért találkozni sem tudunk meg semmi, és akkor minek vesznek fel? Ezeket rögtön lekoptatom már... De 1 évvel ezelőtt még örültem, ha felvett egy fiú msn-re.:P Azóta változott a helyzet...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!