Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnak a lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnak a lányok, ha valaki ismeretlen iwiwen próbál megismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam, akkor jól sült el a dolog :), hamarosan találkoztam is a lánnyal, de más véleményére is kíváncsi vagyok :)
2009. ápr. 18. 21:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Végül is olyan mint egy társkereső a neten csak vagy be jön vagy nem.
2009. ápr. 18. 21:51
 2/25 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok, hogy iwiwen ismerkedni a lányok szerint nagy lúzerség, vagy volt már esetleg, aki ott ismerkedett?:)
2009. ápr. 18. 21:52
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
én nem venném jó néven....de ez csak az én véleményem, az hogyha mások így csinálják....:D
2009. ápr. 18. 21:53
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha üzenetet ír, akkor nem válszolok, csak törlöm (persze csak ha tök ismeretlen, nincs közös ismink, ahonnan eszembe juthatna, hogy ki is ő, mert pl. a múltkor bejelölt egy srác, lövésem nem volt ki, de aztán rájöttem, hogy "ismerem" vagy 2x taliztam vele, csak a nevét nem tudtam).

Ha bejelöl, akkor elutasítom.

5/25 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem volt hozzá szerencsém, bár most ne is legyen, attól függ milyen szöveget nyomsz be...
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem myvipen szoktak leveleket írni, meg onnan veszik le az msn-címemet, és msnen szoktak ismerkedni meg ilyenek... kb. 30 fiú vett fel msnre myvipről, és abból a 30-ból kb. 2-3 volt helyes meg jófej, és csak velük tartom a kapcsolatot, de még csak egyikükkel találkoztam élőben. Úgyhogy szerintem ez az egész attól függ, hogy helyesnek tart-e a láyn, és hogy jófejnek látszol-e így neten keresztül.:D

16/L

2009. ápr. 18. 21:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

nem az hogy lúzerség, csak nekem nem lenne szimpatikus, hogy egy idegen ír, hogy jajj tetszel, találkoznánk blaaablaaa, ne tukmálja rám magát ismeretlenként

jobb nekem, ha a vonzalom, egy kapcsolat "normálisan" indul:)

uccsó voltam

2009. ápr. 18. 21:55
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
wáááá :D a 21:53 (abból is az első voltam, az aki azt mondta hogy uccsó :D)
2009. ápr. 18. 21:56
 9/25 A kérdező kommentje:
kb ilyet, szimpatikus vagy, érdekesnek látszol, szeretnélek megismerni, ha lehet:D
2009. ápr. 18. 21:56
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja és amiért már kb. 30-an vettek fel msnre, ezért ha nem helyes a srác, akkor nagyon kiakadok, mert már unom, hogy egy csomóan felvesznek, de tök messze laknak, ezért találkozni sem tudunk meg semmi, és akkor minek vesznek fel? Ezeket rögtön lekoptatom már... De 1 évvel ezelőtt még örültem, ha felvett egy fiú msn-re.:P Azóta változott a helyzet...

16/L

2009. ápr. 18. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!