Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólnak a lányok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnak a lányok, ha valaki ismeretlen iwiwen próbál megismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam, akkor jól sült el a dolog :), hamarosan találkoztam is a lánnyal, de más véleményére is kíváncsi vagyok :)
2009. ápr. 18. 21:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

attól függ,hogy helyes-e vagy sem a pasi,mert mindanyian szeretjük,ha jó pasik bókolnak nekünk

17/L

2009. ápr. 18. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

kimondottan idegesítő, mert ha ismerkedni akarnék, akkor egy társkeresőre regisztráltam volna, és nem az iwiwre.

sokan vannak így ezzel, az iwiw ismerőskereső oldal, de olyan ismerősöket keresel akiket alapból ismersz, ergo nem ismerkedésre, társkeresésre van kitalálva ;)

2009. ápr. 18. 22:07
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm így ment férjhez :) Úgyhogy nem is akkora hülyeség az iwiw :)Amúgy azt tudom mondani, teljesen mindegy hol talál rád a nagy Ő, lehet, hogy épp iwiwen, a lényeg, meg kell próbálni, nem csak várni a csodát :)
2009. ápr. 18. 22:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten, micsoda nagy bu*iság ez az iwiw meg "májvip"... mindenki jelölget mindenkit ész nélkül...

amúgy meg kit izgat, ismerkedni akar valaki akkor helybeliekkel ismerkedik, mert mit ér egy olyannal aki 100 km-re lakik tőle? Max hétvégenként találkoznak.

És ettől még nagy marhaságnak tartom ezeket a közösségi szarokat... már bocs a kifejezésért.

16/F

2009. ápr. 18. 22:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg haverom néha megkérdeznek csaj barátaink egyetemen, hogy "felvett xy, gyertek nézzétek meg mit írt, mit gondoltok róla".. általában azt mondjuk ne írjon vissza. Nagyon megnyerőnek kell lennie a srácnak ahhoz, hogy mást tanácsoljunk. 19/F
2009. ápr. 18. 22:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem már akartak felvenni ismeretlen pasik, de fogalmam sem volt, hogy aki ezt csinálja, az társkeresés céllal teszi. Én csak simán megnéztem, hogy "ki a fene ez?" "mit jelölget ez, életemben nem is láttam" és elutasítottam. Ha tudtam volna minek jelölt be, akkor is ezt teszem szerintem.
2009. ápr. 19. 00:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem válaszolok, mert idegesítenek az ilyen hülye szövegek. Volt egy aki vagy harmadszorra írt - úgy mintha még egyszer sem tette volna meg - és bizton állította, hogy hamar egymásba szeretnénk... De volt akinek válaszoltam, mert rengeteg hülyeséget írt, és nagyon megnevettetett.
2009. ápr. 19. 01:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

ha nem csak bejelöl és semmi levél h ki vagy akkor visza se jelölöm!

ha ír egy levelet h ki ő na akkor már van esély h viszaigazolom.

de am azt nem birom csak h ha vki bármilyen oldalról elkéri a címem és felvesz aztán szökőévbe egyszer egy szija mizu semmi kül és ezzel vége a beszélgetésnek.

tehát egy próbát megér max nem jelöl vissza

2009. ápr. 19. 07:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

ha bejelöl szó nélkül, akkor visszaigazolom... örüljön neki, nekem tökmindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb ismerősöm van

ha üzenetet ír, akkor vagy megírom, hogy ez nem társkereső, de köszi az érdeklődést vagy nem válaszolok semmit

ha esetleg nagyon tetszene (ilyen még nem volt) akkor talán felvenném msn-re 18/L

2009. ápr. 19. 09:45
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálam próbálkozott már így srác, nem is egy. Felvett msn-re, majd közölte, hogy az iwiw-en "talált". Nem járt szerencsével egyik sem. Viszont egy barátnőm az iwiwnek köszönheti a férjét, ott ismerkedtek meg. :)
2009. ápr. 19. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!