Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni, megismerkedni egy ismeretlen lánnyal, de félek megszólítani. Mit tegyek, hogy bátrabb legyek?
De olyan "nehéz" visszamosolyogni rá, mert mi van akkor, ha nem is rám mosolygott, hanem valaki másra. Azthiszem, ült akkor mögöttem egy valaki, aki mellé leült, de nem hallottam mbeszélgetni őket, szal lehet nem simerik, de nem sok kellett hozzá, hogy amikor leszálltunk leverjem a csávót...
És a másik az, hogy ha tegyükfel tényleg rám mosolygott és mondjuk be is jövök neki, akkor miért nem ül le mellém? Üres a hely mellettem mindig, mert állandóan úgy ülök le, hogy más még véletlenül se üljön mellém, mert nem szeretek szorongani.
mert a nők általában elvárják a fiúktól a kezdeményezést, azért nem ül hozzád
a mosolygásnál pedig nincs könnyebb módszer, ennél még az iwiw-en üzenetírás is neccesebb, mert nem látod a reakcióját, amikor elolvassa, nem tudsz hirtelen reagálni rá
ha meg rájön, hogy veled utazik a buszon, akkor felteszi a kérdést, hogy miért nem szólítottad meg eddig? miért iwiw-en, myvip-en üzengetsz neki, töketlen vagy?
szóval élőben a legkönnyebb, naponta visszatérő lehetőséged van a buszon
Naponta azért nem, mert 2 hetente 3 napot megyek azzal a busszal. Abból Ő általában 2 napot jön azzal, nem tudom, hogy szerdán hol van, de akkor nem azzal szokott jönni, csütörtököt + pénteket nem tudom, mert akkor már én is mással megyek.
Meg most tegyük fel, közeledek hozzá, megszólítom, beszélgetünk stb., és kiderül, h nem jövök be neki, akkor meg én égek be elég szépen.
miért égés ez?
mert a 3 milliárd nőből egynek nem jössz be?
jaj, ez semmit nem jelent
amúgy is csak egy szürke kislány a buszról, nem egy topmodell
felnagyítod a problémát és emiatt nem tudsz vele szembenézni
gondolj arra, hogy ő is büdöset szarik, tehát pont olyan, mint bárki más, akkor nem fogsz szégyellni odalépni hozzá XD
a véleményére meg csak akkor adj, ha bejössz neki, ha nem tetszenél neki, akkor az csak azt jelenti, hogy neki nem tetszel, lehet, hogy a buszon utazó másik három lánynak meg tetszenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!