Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-es vagyok kérdése:
Randiznátok mozgássérült lánnyal?
Figyelt kérdés
Adott a helyzet, hogy a neten megismerkedtek egy lánnyal, aki kerekesszékhez kötött, de egyébként nagyon csinos, okos és nagyjából mindenben passzol hozzátok.
Részemről igen a válasz, de ettől függetlenül beszélgettem pár barátommal és csak úgy felvetődött bennem a kérdés. A véleményem nem változik ettől, csak érdekel mások gondolata is az ügyben.
Előre is köszi a választ!
2022. nov. 4. 01:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Más (ez esetben fejtsd ki kérlek)
41 szavazat
1/9 anonim válasza:
Aham, simán.
Az a helyzet, hogy minden pillanatban azt keresem a munkahelyemen és mindenhol, hogy kinek tudnék segíteni.
Nem azt akarom, hogy valaki tőlem függjön, de nagyon wholesome tudna lenni <3
21/f
2/9 anonim válasza:
Rokkerekkel nem, mert nem vagyok otthonülős és nagyban korlátozna engem is a mozgásban.
3/9 anonim válasza:
Engem az tántorítana el, hogy nagyon könnyen szorulhatna az én segítségemre mosdóhasználat és női dolgok terén. Képzeld csak, beteg lesz, láza lesz és nem lesz elég ereje ahhoz, hogy magát átemelje a wcre.
4/9 anonim válasza:
attól hogy valaki mozgássérült, még igen a válaszom, de az hogy még kerekesszékes is, sajnos az már nekem nem fér bele
5/9 anonim válasza:
Ha a feltételek adottak, hogy neki is könnyebb legyen az élet. Máskülönben az a feladat, amit nemtudna ellátni az pluszban rám hárulna. Nem mintha csak a tökömet vakarnám, de nekem is megvan a magam baja és nem akarnám magam ápolóknak vagy beteghordónak érezni ebben a kapcsolatban.
6/9 anonim válasza:
Nekem az exem enyhén mozgássérült volt. De nem amiatt lett vége.
7/9 anonim válasza:
Ha szellemileg izgalmas - érdekes az illető hölgy, emellett van jó humora, akkor adnék esélyt a dolognak.
8/9 anonim válasza:
Nekem két fontos dolog van nőben (azon túl, hogy nézzen ki jól): hogy legyen jó fej (intelligens, aranyos, vicces, érdekes stb.) és legyen vele jó a szex. Ha ezeket hozza egy kerekesszékes nő, akkor simán összejönnék vele HA egyébként önellátó (tud megfelelően kialakított lakásban egyedül fürdeni, öltözni, lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!