Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ruhában/öltözetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhában/öltözetben menjen egy nő randira/találkozóra, hogy ne (csak) az alaki adottságaira figyeljenek? Férfiak válaszát is várom

Figyelt kérdés

Nincsenek közönséges ruhadarabjaim, igyekszem szolidan és csinosan öltözködni. Mit kell változtatnom azon, hogy ne az alakomon legyen a hangsúly?

30+N

2022. nov. 5. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel elmondásod szerint szolidan és csinosan öltözködsz, ezért a kérdés már nem releváns, nem szükséges többet hozzátenni. Plusz hozzáteszem, hogy a pasik természetükből fakadóan mindig figyelni fognak az alaki adottságokra, így vannak biológiailag kódolva. Az, hogy a külső mellett mennyire fogja érdekelni a belső már nem rajtad múlik, hanem rajta.
2022. nov. 5. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos a divatcégeknél a "csinos" kötelezően kissé kihívót is jelent. Hordj régi ruhákat, gondolj bele, a századeleji képeken nincsenek kihívó alkatok, de a ruhák mellé szépek is, főleg ha van hozzá szép medalion vagy ilyesmi is.
2022. nov. 5. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha azon filozol, hogy hangsulyosabb, vagy visszafogottabb legyen a ruha es a smink, akkor erdemes mindig az utobbi mellett donteni. Amit a belsoddel nem tudsz elerni egy adott ferfinel, azt ne kulsod billentse at.
2022. nov. 5. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én az első randimon a legcsìvesebb ruhámban voltam, amit nem sajnáltam, mert túráni mentünk.
2022. nov. 5. 23:25
 5/5 uniboy7 válasza:
Szerintem válaszd a legegyszerűbb öltözéket és légy önmagad, azaz én mindenképp olyan ruhákat javaslok ami nem testre feszülő, de nem is slampos. Szerintem nyugodtan mehetsz nadrágban és nem is kell túllihegni. Egy divatosabb farmer is megteszi. Semmiképp se vegyél szoknyát mert mi pasik azonnal a lábaidat vizslatjuk. Ami a felsőt illeti egyszerűbb letisztult, csinos de nem átlátszó felsőt javaslok. Ha mint az előző kommentelő írta túrázni mentek jó egy csinosabb póló jellegű felső is. A lényeg, hogy még a melltartód körvonala és a pántjai se látszanak mert az elvonyja a figyelmet. Ami a cipőt illeti, csak legyen tiszta. Nagyon szexi tud lenni farmerral egy hófehér sportcipő is és nem vonza a tekintetet sem annyira. Az olyan cipőt mindenképp hanyagold aminek a sarka kopog. Szexi ugyan de ugyancsak figyelemelterelő. Az a jó smink ami szinte nem is látszik annyira belesimul az arcod és a vonásaid közé. Kerüld az erős rúzst is. Egy kellemes kis szályfénnyel többre mész.
2023. jún. 16. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!