Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek internetes ismerkedésnél melyik a legjobb hogy ha valami udvarlós szöveggel vagy inkább valami teljesen hétköznapi témát bedobni elkezdve a párbeszédet ? Nők és Férfiak véleménye egyaránt érdekel, főleg a nőknél hogy ezt hogy érzik
Hétköznapi, de személyes.
Én is szeretem a virágokat, az Oázisba járok évente 3-4-szer. Ott dolgozol?
Az a legjobb, ha azt írod, amit elvár. A gond csak az, hogy fogalmad sem lehet arról, hogy egy ismeretlen mit vár. :)
Tehát két lehetőséged maradt:
1, Megpróbálsz megfelelni (a többségnek). Ezért is írtad ki a kérdést.
2, Magadat adod. Ez kevesebb nőnek fog bejönni, ha akinek igen, annak tényleg te jöttél be.
Farokkep nyero tud lenni. (Szarkazmus)
Korcsoportot sem artana tudni. 20-30 kozott en valami egyedibb hülyeséggel szoktam inditani, ami aztan vagy tetszik neki vagy nem, de nem olyan nagy energiabefektetes, mert nem all nagyon tavol tolem ez szemelyesen sem.
A tuti módszer: kis elvonatkoztatás. Képzeld el hogy egy bulin/állófogadáson stb. állsz az adott nővel szemben, akiről már van pár infód. Hogy szólítanád meg, mit mondanál neki? Na pont ugyanazt írd le, lazán, kötetlenül, görcsölés mentesen.
A lényeg hogy ÖNMAGAD add! Nem egy szöveget kell "eladnod" hanem saját magad. Ha nem így teszel azzal te fogod megszívni (meg pazarlod vele a másik idejét).
Ugyanis ha eljön a személyes randi ott már nincs gondolkodási idő, ott és akkor neked, annak amilyen élőben vagy kell tudni szimpátiát, kémiát, vonzalmat teremtenie. Tökmindegy miről levelezgettél, ha ez a manőver személyesen nem megy, azt érzi a másik fél nagyon más vagy élőben mint aminek lefestetted magad buktad a storyt (s mint írtam raboltad vele a másik idejét is).
Na sok sikert cimbora, ha élőben megy az ismerkedés akkor menni fog a netről is, ügyes legyél, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!