Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek internetes ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek internetes ismerkedésnél melyik a legjobb hogy ha valami udvarlós szöveggel vagy inkább valami teljesen hétköznapi témát bedobni elkezdve a párbeszédet ? Nők és Férfiak véleménye egyaránt érdekel, főleg a nőknél hogy ezt hogy érzik

Figyelt kérdés

2022. nov. 3. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Az udvarlós szöveget ne. AZ nagyon rossz, inkább először legyen téma. Ne nyomuljon már valaki úgy hogy nem is ismer.
2022. nov. 3. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Hétköznapi, de személyes.

Én is szeretem a virágokat, az Oázisba járok évente 3-4-szer. Ott dolgozol?

2022. nov. 3. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Az a legjobb, ha azt írod, amit elvár. A gond csak az, hogy fogalmad sem lehet arról, hogy egy ismeretlen mit vár. :)

Tehát két lehetőséged maradt:

1, Megpróbálsz megfelelni (a többségnek). Ezért is írtad ki a kérdést.

2, Magadat adod. Ez kevesebb nőnek fog bejönni, ha akinek igen, annak tényleg te jöttél be.

2022. nov. 3. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, a normál ismerkedést preferálom. Az udvarlós szövegek mesterkéltek, túlzóak is sokszor, egyáltalán nem érződik őszinte bóknak. Pár mondat után persze mehet 1-2 bók, de normális keretek között, az úgy már sokkal személyesebb, jólesőbb érzés, több plusz pontot jelent a nő szemében szerintem.
2022. nov. 3. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Farokkep nyero tud lenni. (Szarkazmus)

Korcsoportot sem artana tudni. 20-30 kozott en valami egyedibb hülyeséggel szoktam inditani, ami aztan vagy tetszik neki vagy nem, de nem olyan nagy energiabefektetes, mert nem all nagyon tavol tolem ez szemelyesen sem.

2022. nov. 3. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hétköznapi téma.
2022. nov. 3. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Közös pontot kell találni. Abból indulj ki, amit tudsz róla... a képe, bemutatkozása.
2022. nov. 3. 23:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A tuti módszer: kis elvonatkoztatás. Képzeld el hogy egy bulin/állófogadáson stb. állsz az adott nővel szemben, akiről már van pár infód. Hogy szólítanád meg, mit mondanál neki? Na pont ugyanazt írd le, lazán, kötetlenül, görcsölés mentesen.

A lényeg hogy ÖNMAGAD add! Nem egy szöveget kell "eladnod" hanem saját magad. Ha nem így teszel azzal te fogod megszívni (meg pazarlod vele a másik idejét).

Ugyanis ha eljön a személyes randi ott már nincs gondolkodási idő, ott és akkor neked, annak amilyen élőben vagy kell tudni szimpátiát, kémiát, vonzalmat teremtenie. Tökmindegy miről levelezgettél, ha ez a manőver személyesen nem megy, azt érzi a másik fél nagyon más vagy élőben mint aminek lefestetted magad buktad a storyt (s mint írtam raboltad vele a másik idejét is).

Na sok sikert cimbora, ha élőben megy az ismerkedés akkor menni fog a netről is, ügyes legyél, hajrá! :)

2022. nov. 4. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!