Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismertem valakit de külföld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem valakit de külföldre megyek? Mi a legjobb dontes?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiuval, igazabol mindenre szamitottam de erre nem. Fel evre megyek el tanulni; igazabol egyikunknek se olyan az elethelyzete hogy mukodjon egy kapcsolat,egyikonk se akar (en kulfold es friss szakitasom van, neki is friss szakitas) azonban nem potlekok vagyunk egymasnak. Nagyon megkedveltuk egymast, hajnalig beszelgetunk, 7-8 oras randijaink vannak. Mindketten tudjuk hogy ez egy nagyon jo kapcsolat lehetne de nem pont most.

Megbeszeltuk hogy tartjuk a kapcsolatot es nem engedjuk el egymast, de semmi elkotelezettseg. Mindenki eli az eletet es azt is tudjuk hogy biztos hogy mindkettonk megfog massal ismerkedni, es lesz tobb is.

Alapvetoen ezt tartom a legjobb dontesnek hogy tenyleg ne vigyuk ezt komolyabbra, mert nem menne egyikunknek se. Megbeszeltuk, ha lenne is kalandunk, nem beszelunk a masiknak rola. Sokkal jobban tiszteljuk egymast ennel

De megis hogy fer az meg hogy masokkal lefekszunk,ismerkedunk, kozben meg beszelgetunk?! Vagy lehet csak en gondolom tul es csak sodrodnom kene az arral?

Nagyon nyiltan kommunikalunk, nagyon sok erteket latunk a masikban de pont olyankor ismerkedtunk meg amikor nem aktualis egy hosszutavu elkotelezodes

Maradjunk nagyon jo baratok, es igyekezzunk tartani a kapcsolatot? Vagy jobb lenne teljesen megszuntetni a kapcsolatot es addig mindenki csinal amit akar?

Le se fekudtunk meg, hanem rengeteget beszelgetunk, randizunk, nagyon kedveljuk egymast

2022. aug. 3. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Szakítsátok meg teljesen a kapcsolatot
Beszélgessetek, és majd ha hazajössz folytassátok
Beszélgessetek, de ritkábban
18 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek szo szerint ez volt. Végül a pasi kb havonta kijárt hozzá és mire hazaért, hivatalosan is összejöttek
2022. aug. 3. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Úgy kezeljétek ahogy kényelmesnek érzitek. Senki nem mondhatja meg. De szerintem ez korrekt.

Fél év nem a világvége, fiatalok is vagytok gondolom, mindkettőtöknek van élete, nem is biztos, hogy megérné emiatt másról lemondani, de lehet, hogy egymásról sem éri meg. Plusz fél év alatt is lehet találkozni.

Ne görcsöljétek túl

2022. aug. 4. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
Ha tényleg érdekel, akkor nem kell engedélyezni a félrelépest mert már a kapcsolat elején mindent elrontotok. Ha meg mehet a félrelépés akkor minek beszélgetni. Hagyjátok egymást és kész.
2022. aug. 7. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan nagy a szerelem nem fogtok tudni mással lenni. Ígéretesnek hangzik én drukkolok.
2022. aug. 7. 22:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta meg is látogatott, meglàtjuk mi lesz:)
2022. okt. 28. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!