Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek ebben a helyzetben. Szeretném egy pasival felvenni a kapcsolatot, de hogyan tegyem meg? Mi volna a legjobb ötlet ilyenkor?
Ma voltunk Anyummal kastélyt látogatni és egy biztonsági őr keltette fel az érdeklődésem. Volt szemkontaktus, mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak. Viszont ilyenkor mit tegyek? Nem mertem cetlit hagyni nála...Régebben merészebb voltam, ma már szeretném az ilyen dolgokat finomabban kezelni, mérlegelni.
A kérdés: Hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot, semmit nem tudok róla, se a nevét, sem azt hogy hol lakik, semmit.
Arra gondoltam, hogy a kastélynak van honlapja a facen és talán ott írnék egy szép levelet, hogy köszönöm a tárlatvezető asszony színes és tartalmas előadását, majd megfogalmazom...stb-stb. és a végén kitérnék arra, hogy a férfi elérhetőségét elkérjem.
Majd a kastély biztos tudja kiről van szó és azt ki is adja random... meg lehet nem a kastély saját biztonsági őre hanem egy biztonsági őröket alkalmazó cég
Legnagyobb esélyed szerintem úgy van ha visszamész oda és reménykedsz benne hogy műszakban van
Naiv vagy es buta
Ne irj az oldalnak. Semmi klzuk ahhot hogy neked megtetszett az or, nem fognak vissza irni neked a 13 evesek csinaljak ezt.
Menj vissza ahol lattad, es ott csinalj valamit.
Valószínű már nem aktuális, de...
Nem lenne sokkal furább személyesen leszólítani, a számod/insta-,fb elérhetőséged megadni egy papírkán, mint kinyomozva ismeretlenként ráírni facen, hogy szimpatikus.
Ha kölcsönös a szimpátia, személyesen sem fog bolondnak nézni, max belevalónak.
Ilyen esetekben az a legjobb, ha személyesen cselekszik az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!