Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tegyük fel bejön nektek a pasi, még belsőleg is tök rendben van..aztán ágyba akartok bújni vele, és kiderül, hogy "ott" lent nem estek hanyatt a méretétől, mert kb. 12 cm..otthagyjátok és nem randiztok vele többet?
Természetesen nem rólam van szó, csak érdekel..
de, még szép, hogy rólam van szó, különben nem kérdezném:)
Kérdezö! Hiába magyarázod, meg kérded ezt itt nöktöl, ezt nem értik! Ezt csak más férfiak értik akik hozzád hasonló (és méretü) gondokkal küzdenek.
Egyébként a nök sosem öszinték, pláne ilyen dolgokban.
Aha oké, értelek kérdező.
Te pedig 22-es válaszoló ne legyél ennyire pesszimita és ne általánosíts, mert nem minden nó hazudik, például én tuti nem! Egyrészt eléggé őszinte, szókimondó típus vagyok, másrészt pedig én tudom a legjobban, hogy mi jó nekem és mire vagyok nyitott. Csak vigyázz, mert akkor ennyi erővel sok férfi is hazudik a szex miatt és hogy a nő vele maradjon, vagy bármilyen hasonló okból. Vélhetően neked is rosszul esne, ha hazugsággal vádolnának akár téged, akár a legtöbb férfit (főleg ha van férfi barátod is), főleg ha nem szoktál hazudni és ha tudod más férfiakról, hogy nem hazudnak. De akkor azt mondom, hogy nemtől függetlenül bárki bármikor hazudhat, de ez nem azt jelenti, hogy akkor a legtöbben és azt sem, hogy ez tuti így van. Nincs semmilyen hivatalos felmérés minderről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!