Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, tegyük fel bejön nektek a pasi, még belsőleg is tök rendben van..aztán ágyba akartok bújni vele, és kiderül, hogy "ott" lent nem estek hanyatt a méretétől, mert kb. 12 cm..otthagyjátok és nem randiztok vele többet?
Természetesen nem rólam van szó, csak érdekel..
de, még szép, hogy rólam van szó, különben nem kérdezném:)
Engem nem érdekelne. Nekem a kisebb méret amúgy is kényelmesebb, emellett, a szex ettől még lehet marha jó.
Ha tetszik külsőre és eljutottunk a szexig (tehát, minden másban is kb passzol) akkor nem ezen bukna meg, amennyiben kielégítő tud lenni a szex. Ha emellé béna és vagy komplexusos, vagy lusta, esetleg önző is, akkor szakítanék. Nem a méret, hanem a hozzáállás miatt.
Köszi az eddigi válaszokat, írjatok még, aki csak akar, kíváncsi vagyok minél több ember véleményére!
#2 -es Tőled kérdés: egyrészt teljesen korrekt, amit írtál és szimpatikus. Úgymond "apróság", szóval hogy ha az illetőnek viszont nagy a mérete, akkor már beleférne a "hanyag" hozzáállás a részéről, meg lehetne önző és vagy béna és vagy komplexusos, tehát beleférnek ezek a nagy mérete miatt? - esküszöm érdekel és ezért kérdezem, tudni szeretném Ti nők hogy gondolkoztok ezekről..nyilván meglepődnék, ha pusztán a nagyobb méret miatt már lehet totál bunkó és önző, de ha így látjátok (vagyis most ezt konkrétan Te ;) ), akkor is tudni akarom, nem fogok belehalni. :D
Közben láttam Többen is írtatok azóta, nagyon szépen köszönöm csajok, imádás van! :)
Jöhet még. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!