Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, tegyük fel bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, tegyük fel bejön nektek a pasi, még belsőleg is tök rendben van..aztán ágyba akartok bújni vele, és kiderül, hogy "ott" lent nem estek hanyatt a méretétől, mert kb. 12 cm..otthagyjátok és nem randiztok vele többet?

Figyelt kérdés

Természetesen nem rólam van szó, csak érdekel..

de, még szép, hogy rólam van szó, különben nem kérdezném:)

2022. szept. 30. 18:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

Ugyanúgy gondolom mint a 2-es. Ezzel a mérettel már simán jó tud lenni a szex, de a komplexusoknál ill. tahóságnál nincs taszítóbb dolog. Volt egy exem akivel pont emiatt szakítottam, pedig nagyon szerettem, de vállalhatatlan volt a komplexusokból eredő viselkedése, féltékenykedése, de semmit se akart vele kezdeni így megmentettem magam mielőtt teljesen leépített. Legközelebb már nem várnék a csodára, hamar lezárnám.

Ugyanez a helyzet nagy méretnél is, a hozzáállás ott is minden jót felül tud írni.

2022. szept. 30. 19:42
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Azért van a kisebb méret mert nem gyk-s férfival jöttél össze, itt ugyanis minden gyk-s férfinak minimum 22/5 farka van. Szóval, keress a gyk-n férfit.
2022. szept. 30. 19:48
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

6, az átlagnál lényegesen nagyobb méret eleve kizáró ok nálam. A valamivel nagyobb, pedig még komolyabb odafigyelést és még több előjátékot, bizonyos pózok kizárását hozza magával, mint egy átlagos, vagy alatti szerszám. Így ebben az esetben még hangsúlyosabb, hogy odadigyeljenek rám.

Szóval, nálam, a fizikai adottságaimnak hála az átlagos, vagy alig kisebb az előny, vagy legalábbis szabadabb aktust jelenthet. Annyi, hogy esztétikailag és az orált tekintve, minél kisebb, annál kevésbé érdekes. Legalábbis számomra.

Az is szócska felesleges volt alapvetően. Ha valaki elbénázza, vagy simán leszar azzal nem fogok szívesen lefeküdni, ami egyet jelent az ismerkedés végével. Mindegy mekkora.

Egyszerűen automatikusan a komplexusokat, önbizalomhiányt társítottam a történethez, így a 'nem elég, hogy kicsi de még el is cseszi' gondolat jött ki ilyen idióta módon. És innen jött az is szócska. Mert ezeken nem lehet segíteni.

Ha csak simán össze kell csiszolódni az más tészta.

2022. szept. 30. 20:16
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Tuti hogy a viselkedésedben kiütközne az önbizalomhiányod az élet többi területén, minimum ami férfiassággal kapcsolatos (úgy értem, azért mert erről még kérdést is írsz! nagyon fontos neked a téma, és ezen kattogsz.), és ez nekem taszító, vagy semmiképp sem vonzó, szexi, amiért még többet akarok a pasiból. Szerintem az ilyen férfiaknak ebből van a problémája, nem is a farok méretéből, csak nem fogják fel.
2022. szept. 30. 20:44
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

12cm az jó hossz, nem is az a lényeg,(amíg nem túl kicsi vagy fájdalmasan nagy), hanem milyen vastag?

Hiába mondják nektek mindig a nők, hogy az a lényeges

2022. szept. 30. 21:03
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek, kézcsókom Minden Hölgynek!

#12-es: nekem himbilimbim van haver és nem a dákóra bukom ok?:D bár igaz ha csak a kérdéskiírásom láttad, abból nem egyértelmű a hímség.

#13-as: nagyon szépen köszönöm, hogy így kifejtetted, így tényleg jobban értelek, teljesen jó!!:)

#14-es és a többiek közül is többen írtátok a komplexusos dolgot..megértem..nyilván nem vonzó, ha valakit ennyire befolyásol szellemileg is a mérete..visszatérve #14-es Hozzád, tehát elhiszem, hogy a kérdéskiírásom okán ezekre lehet következtetni, de nyugodtan hidd el nekem, hogy az ember nagyon sokszor "pont rosszul gondolja"...és a dolgok valahogy "pont ellenkezőleg" vannak..sokszor már másoknak zavaróan vagyok igen határozott jellem, egyenes, nyílt, nem őőő-zök, és mindig tudom, mit akarok. Ha egymás mellett állnánk többen férfiak, tuti, hogy engem vennél észre először, mert olyan figyelemvonzó a kisugárzásom..jó értelemben..tehát egy széplelkű határozott pasi vagyok. Voltak szituációk, amikor a broki valamiért témába került csaj ismerőseimmel (akikkel nem feküdtem le korábban), és mindig arra tippeltek, hogy biztosan "rendben van a méretem"...a határozottságom, dinamikusságom miatt gondolják általában mindig így..persze sohasem ábrándítom ki őket, hadd csodáljanak csak gondolatban. :)

Az utóbbi 2-3 évben viszont inkább csak laza kapcsolataim voltak, nem nagyon bátorkodom komoly kapcsolatra nyitni senkivel..pedig amúgy soha senki egy árva rossz szót soha nem mondott a péniszemre, meg soha nem panaszkodtak az ágyban nyújtott teljesítményemről..szóval igen, kis önbizalomhiányom az valóban van..lehet a korom is az oka, így 30 felett 1-2 évvel..nem tudom, talán majd később, illetve szerintem nem találtam meg még azt a cuki csajt, akitől minden pillanatban el tudnék olvadni mert annyira érzem, hogy szeret..valahogy a szeretet felold..ez még azért nem komplexus, csak egy bizonyos (kezelhető!) mennyiségű önbizalomhiány. És mivel tökéletesen tisztában vagyok vele, nyilván le is fogom győzni..pl. jelenleg nincs túl kisportolt alakom, na most ezen gyúrok például..meg önfejlesztő könyveket olvasok..

Puszi csajok!

2022. szept. 30. 21:10
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

Sose tudom elképzelni, hogy az kb mekkora lehet.

Engem a hossz nem érdekel annyira, szűk vagyok, nem esik jól a túl hosszú. Legyen egy átlagos vastagsága.

Viszont voltam nagyon nagyon pici méretű férfivel és az sem igazán tetszett.. annyira vékonyka volt, mint 2 ujj.

2022. szept. 30. 21:40
 18/25 he84 ***** válasza:
79%
Nekem a 10 és 18 cm között teljesen oké, de valóban a vastagság fontosabb, ám én nem igazán vagyok otthon vastagságban, nem szoktam mérni. Ha úgy érzem, hogy érzem belül ott lent, akkor oké és ezt az adott férfinál tudom megtapasztalni, akkor tudok nyilatkozni, de nem cm-ben. Így hát én tőlem felesleges megkérdezni, hogy milyen vastag a jó nekem, mert cm-ben nem tudom és le is írtam anélkül. Ám mindennél fontosabb az adott férfi jelleme, viselkedése és hozzáállása. Meg hogy ne legyen kényes, hanem elfogadó, empatikus és őszinte, aki gyengéden odafigyel a másikra és hajlandó a kompromisszumokra is.
2022. szept. 30. 22:07
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek is :-)

#18 -as alapvetően én is hasonlókra vágyom nőben. Harmóniára, érzelemre, legyenek közös céljaink, és legyen képes értékelni, ha őrá is odafigyelnek és szeretik.

2022. szept. 30. 23:09
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
Már sokszor leírtam itt az ilyen hülye kérdésekhez: Nekem egy nagyon kicsivel volt messze a legjobb a szex. Nem, ez nem azt jelenti, hogyha kicsi van, akkor már mindegy mit csinálsz, akkor is jó lesz. Dehát nagyon profi volt, na. Tök mindegy mekkora, ha tudja használni. És nem, ne gyertek az anatómiával hogy nekem, biztos a kicsi jó, de a legtöbb nőnek nem. Az első szerelmemnek kb.10centivel nagyobb volt, mint a lepedőakrobatának és nem fájt, jó volt vele is. Csak később tudtam meg, hogy milliószor jobb is lehet.
2022. szept. 30. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!