Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy valami nincs rendben vele? Mindenki hibás, csak ő nem.
Randiztam egy 36 éves férfival. Gyereke nincs, testvére sincs. Viszont feltűnt, hogy áldozatnak állítja be magát. Őt lelkileg bántották a szülei, a régi legjobb barátai, a volt barátnői, szinte mindenki.
Pont ez, ami számomra elég furcsán hangzik. Ránézésre magabiztos és határozott, jóképű, anyagilag is rendben van. Őt mindenki csak kihasználta állítása szerint, minden egyes történetben ő a legnagyobb áldozat.
Szerintetek is gyanús?
Jogosan tartod rémítőnek. Kuka.
Nincs ezen mit tovább ragozni.
Ha még csak a családját szidná, azt mondanám, hogy nem ő választotta őket. De az összes barátnőjét, barátját ő választotta. Akár igazat mond, akár hazudik, valami nem stimmel vele.
Meg az is, hogy egy ismerkedés esetén csak a negatív dolgokat meséli, semmi pozitívat, az szintén problémás.
Valószínűleg jól.
(Hozzátenném, hogy sajnos rengeteg olyat láttam már az életben, hogy valakit tényleg csak bántott a környezete.)
"rengeteg olyat láttam már az életben, hogy valakit tényleg csak bántott a környezete."
Persze, kivétel nélkül mindenki.
Akkor is vele van a baj, ha csak rossz embereket tud maga köré keríteni.
Az ilyen mindenkire panaszkodós, mindenkit lehordó viselkedés egy hatalmas red flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!