Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami nincs rendben vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami nincs rendben vele? Vagy csak én vagy túl paranoiás?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztam a sráccal. Nagyon tetszett már az első találkozón. De egyrészt “túl” kedves volt, ami nyilván jól esik, csak már-már szinte zavaró, hogy folyamatosan dicsér. Igazából arra lettem figyelmes hogy ő már mindent tud rólam, de én róla szinte semmit és esélyt se ad, hogy vissza kérdezzek, mert folyamatosan beszéltet, ha éppen nem bókol. A második találkozón már szinte az összes ismerősének bemutatott. (Olyan helyekre vitt, ahova amúgy is járni szokott barátokkal, akik akkor is ott voltak). Rengeteget keresi velem a testi kontaktust. Folyamatosan ölelget, fogdoss stb. Ez még nem is zavarna, mert nekem is fontos, DE. Annak ellenére, hogy már a második (sőt részben az első találkozásunkon is) úgy viselkedik mintha már együtt lennénk (olyanokat is mond) még meg sem csókolt. Nagyon tetszik, de nem tudom hova tenni a viselkedését. Az egyik oldalról a túlzó bókolásait, azt, hogy bemutat az ismerőseinek. A másik oldalról pedig, hogy kicsit távolságtartó is. Emiatt olyan erzesem van mintha valami nagyon nem lenne rendben vele. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Vagy fussak amíg tehetem?😅
2021. nov. 23. 06:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem örülj hogy valaki szeret.f.
2021. nov. 23. 06:14
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Lehet meleg,csak nem meri felvállalni,te meg alibinek kellesz.
2021. nov. 23. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem.

🤔

Most tényleg az a baj hogy a pasi meg akar ismerni?

2021. nov. 23. 07:14
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Vagy kapcsolatfüggő. Nem is ismer még, nem is fárad azzal, hogy ismerkedjetek, hanem rögtön átlépve több lépcsőfokot, márt kapcsolatnak veszi ami köztetek van. Ezeknek mindig kell, hogy valaki legyen.
2021. nov. 23. 07:15
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem gondoltam volna, hogy én fogom írni , de tényleg lehet hogy nárcisz vagy pszichopata

És csak azt mondja amit hallani akarsz, lehet valahogy ki tudnád ugrasztani a nyulat a bokorból , hogy vannak e mondjuk agresszív dühkitörèsei , vagy próbál e zsarolni érzelmileg

2021. nov. 23. 08:20
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Szexre megy nagyon.
2021. nov. 23. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Látom már megint minden a pasi hibája a passziv áldozat nő természetesen meg arra sem hajlandó h lééépjen egyet közelebb és ő csókolja meg. Bár biztos leszbikus vagy pszichopata a kérdező ugye, mi zárja ki? :)
2021. nov. 23. 09:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
50-50% ha valaki nem fülig szerelmes , mèg èrzèkeli a másik hibàit
2021. nov. 23. 10:02
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha valakivel nem stimmel valami
2021. nov. 23. 10:02
 10/12 A kérdező kommentje:
Én egyébként nárcinak gondolom egy kicsit, mert emellett még úgy beszél velem mintha valami gyerek lennék akire vigyázni kell/óvni kell.
2021. nov. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!