Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor találkozunk minden rendben, de amikor nem akkor alig beszélünk. Ez rendben van?
Találkozunk akkor minden jel arra utal, hogy komolyan es közösen tervez. És ezt is mondja.
De amikor munka miatt nem tudunk találkozni akkor egyszer felhív meg váltunk 2-3 üzenetet egy nap, ilyenkor meg elbizonytalankodok. Ez másoknál is volt így ismerkedés alatt?
"Nem lehet, hogy a párod felnőtt dolgozó ember, aki nem a telefonnal a kezében tölti a naphait?"
De, pontosan így van. Csak furcsállom, hogy mennyire szeret velem beszélgetni, de ilyenkor mégsem teszi. Csak a személyes találkozók alkalmával.
Mióta randiztok és hány évesek vagytok? Milyen sűrűek a találkozások, távolság van?
Ha valaki sokat dolgozik és komolyan gondolja, azért szabadidejében igyekszik legalább telefonon keresni a másikat. Egy kávé mellett ezt megtenni nem nagy cucc, ennyi ideje van. Tök mindegy, mi van találkozáskor és mit mond, ha amúgy nem gondolja komolyan, csak el akarja ütni azt az idejét, ami szabad.
4#, leírta a kérdező, hogy olyankor beszélnek telefonon vagy váltanak üzenetet
Nőként én nem értem, mi többet kellene. Ha dolgozom, nekem sincs időm többre. Ebédszünetbe a kolléganőimmel beszélgetek, nem a páromat hívogatom. Esetleg üzenetben váltunk pár mondatot.
Nem tudom te vagy e a férfi vagy nő, de azért hozzátenném, az számít, amit élőben tesz nem? Írni amúgy is bármit lehet, de ha veled van akkor minden jó nem?
Gondolj csak bele, tegyük fel hosszútávon összeköltöztök, akkor eleve irreleváns lesz, hogy mennyit írogattok egymásnak, mert ott lesz melletted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!