Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valami nincs rendben vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami nincs rendben vele? Vagy csak én vagy túl paranoiás?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztam a sráccal. Nagyon tetszett már az első találkozón. De egyrészt “túl” kedves volt, ami nyilván jól esik, csak már-már szinte zavaró, hogy folyamatosan dicsér. Igazából arra lettem figyelmes hogy ő már mindent tud rólam, de én róla szinte semmit és esélyt se ad, hogy vissza kérdezzek, mert folyamatosan beszéltet, ha éppen nem bókol. A második találkozón már szinte az összes ismerősének bemutatott. (Olyan helyekre vitt, ahova amúgy is járni szokott barátokkal, akik akkor is ott voltak). Rengeteget keresi velem a testi kontaktust. Folyamatosan ölelget, fogdoss stb. Ez még nem is zavarna, mert nekem is fontos, DE. Annak ellenére, hogy már a második (sőt részben az első találkozásunkon is) úgy viselkedik mintha már együtt lennénk (olyanokat is mond) még meg sem csókolt. Nagyon tetszik, de nem tudom hova tenni a viselkedését. Az egyik oldalról a túlzó bókolásait, azt, hogy bemutat az ismerőseinek. A másik oldalról pedig, hogy kicsit távolságtartó is. Emiatt olyan erzesem van mintha valami nagyon nem lenne rendben vele. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Vagy fussak amíg tehetem?😅
2021. nov. 23. 06:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az exèről, hátha az előadàsmódjàból kiderül valami
2021. nov. 23. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Talán mert ovodás is vagy? Mégis mit vártál h kezel majd :D
2021. nov. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!